Ferie ved Vesterhavet

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold ferie ved Vesterhavet

De fleste, der besøger Vesterhavet, vender tilbage. Og det er ikke underligt, for Vesterhavet kan noget helt særligt. Det kan være stille, klukkende og klart, og det kan være larmende, voldsomt og næsten skræmmende vildt. Ved Vesterhavet kan man komme helt tæt på den rå og ubarmhjertige natur. For mange er det både dragende og velgørende at mærke havets kraft, uanset hvilken side det viser sig fra.

Stranden ved Vesterhavet

Stranden kan være en legeplads og et skatkammer for både store og små. Her kan I solbade, lege og gå på jagt efter alverdens smukke sten eller rav og andre små gaver. Efter særlige vejrforhold skyller havets bølger det forhistorisk guld op på kysten. Får I fingrene i noget af det, så har I et ferieminde for resten af livet, og har du lyst til at lave et ravsmykke, kan du besøge vores lokale rav-sliber og få hjælp eller inspiration.

Vesterhavet byder også på nogle mere action prægede muligheder. I kan for eksempel finde badetøjet frem og hoppe ud i bølgerne - måske endda med et surfboard under armen. Havet langs den Jydske Vestkyst er både berømt og berygtet for dets bølger, som kan give et sug i maven, når man tæmmer dem på sit surfbræt. Hvis vinden lægger sig, og vejret viser sig fra sin milde side, kan I efter en lang stranddag sidde i sandet og nyde jeres aftensmad til synet af solnedgangen. 

Find sommerhuset for jer

Hos Feriekompagniet finder I en lang række af sommerhuse, der alle har den fællesnævner, at de ligger tæt på Vesterhavet. Det betyder, at I med ro i maven trygt kan vælge sommerhuset ud fra alle de andre parametre, der betyder noget for jer. Uanset hvilket sommerhus I vælger, vil I stadig vide, at I kommer til at bo tæt på vandet i en af Danmarks dejligste feriebyer, Blåvand. Måske I er på jagt efter et hus med pool? Måske et nybygget sommerhus? Eller måske det skal være et lille hyggeligt et? Vi har det hele!

Sommerhuse ved Vesterhavet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Oplev Vesterhavet på tilbud

Det behøver ikke at være dyrt at besøge Vesterhavet. Faktisk har vi altid huse på tilbud hos Feriekompagniet. Er I kun to på tur, så har vi 2-personers rabat. Vil I på en længere ferie ved Vesterhavet, kan I gøre brug af vores '14 dage for 12 dages pris' tilbud. Vil I gerne afsted med det samme, så er vores 'Last Minute' tilbud lige noget for jer. Men I skal holde øje, for husene bliver konstant skiftet ud.

Smag på Vesterhavet

Vesterhavet er et stort spisekammer, der blot venter på at blive åbnet. Her kan I tanke op på lokale friske råvarer, der alle gør aftenmåltidet sjovere. I kan eksempelvis tage fiskestanden med og se, om I måske skulle være heldige at fange en af de mange smagfulde fisk til aftensmaden. Skulle det ikke lykkes, så er der heldigvis også råd for det. I finder nemlig en lang række af fiskehandlere i området, der alle sælger lokalfanget fisk. Har I selv kastet jer ud i tilberedelsen af råvarerne, og vil I gerne opleve, hvordan professionelle hænder bærer sig ad, så er der rig mulighed for det på de mange restauranter. Det meste kendte eksempel er nok Henne Kirkeby Kro, der ligger en halv time i bil fra Blåvand, men der findes også mere budgetvenlige muligheder

Oplevelser i Blåvand

Når I har brug for en pause fra det salte Vesterhav, så gemmer Blåvand og omegn også på en lang række af andre oplevelser, som I ikke må snyde jer selv for. Her agerer et sommerhuse perfekt base for alle jeres mange oplevelser i Blåvand. Har I børnene med på ferie, så bør I besøge Legoland og Blåvand Zoo. Er I interesserede i den lokale historie, så er de to museer, FLUGT og Tirpitz, to store anbefalinger. Her fortælles historierne om vestkysten under 2. verdenskrig samt årene efter. Uanset om I gør det ene eller det andet, så står jeres hyggelige sommerhus klar til at byde jer velkommen tilbage, når dagen når sin slutning.

Sommerhuse ved Vesterhavet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.