Store sommerhuse ved Vesterhavet

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Store sommerhuse med plads til familie og venner

Hos Feriekompagniet udlejer vi store sommerhuse med plads til alle dem, du holder af. Her kan du samle familie og venner til en skøn ferie med nærvær og hygge i fokus. Som familie eller vennegruppe giver en ferie i et stort sommerhus en enestående mulighed for at komme tættere på hinanden og ikke mindst skabe en unik oplevelse sammen. En oplevelse alle, store som små, vil huske mange år frem. Er I en flok på udkig efter noget helt specielt og luksuriøst, har de fleste af vores luksussommerhuse plads til mellem 10 og 14 personer. Skal der være en pool til børnene eller en udendørs jacuzzi til de voksne, har vi også et stort udvalg.

Her kan du samle hele familien og alle vennerne

I et stort sommerhus har du mulighed for at samle hele familien på tværs af generationer til den ultimative familieferie, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Der er nemlig noget helt særligt ved en ferie for hele familien. Bedsteforældre får mulighed for at tilbringe kvalitetstid med deres børnebørn, alt imens forældre kan koble af og nyde omgivelserne i og omkring sommerhuset. I vores store sommerhuse er der altid god plads og mulighed for både børneleg og afslapning på samme tid. Derudover er flere af vores store sommerhuse placeret i naturskønne omgivelser, så hele familien kan tage på nogle skønne gåture sammen i den flotte natur. Blåvand og omegn byder også på mange forskellige sjove aktiviteter og oplevelser. Læs om nogen af dem her.

Skal vennegruppen på ferie sammen er et af vores store sommerhuse også et oplagt valg. Uanset om der er tale om den årlige sommerhustur med vennerne eller en reunion med den gamle studiegruppe, kan I helt sikkert finde det perfekte sommerhus. Her kan I nyde et par skønne dage i hinandens selskab, slappe af og genopfriske gamle minder, alt imens jeres ferie skaber rammerne for endnu et dejligt minde med vennerne. Skulle I få lyst til at gå ud at spise eller slappe af med en gang Take Away, kan du her se Blåvands fine udvalg af spisesteder.

 

Store sommerhuse ved Vesterhavet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Afhold mærkedage og begivenheder i et stort sommerhus

Er I mere til nærvær og samvær, med dem I er tættest med, end store fester med mange mennesker, kan det være en rigtig god ide at leje et stort sommerhus, næste gang I skal fejre en begivenhed eller en mærkedag. I et stort sommerhus vil I kunne samles over flere dage og tilmed have god tid til at forberede festlighederne sammen.

Hvad end der er tale om en rund fødselsdag, en bryllupsdag eller anden mærkedag, vil en ferie i et af vores store sommerhuse være et helt specielt samlingspunkt, hvor I kan fejre begivenheden omringet af jeres kære.

Store sommerhuse med pool og andre fede faciliteter

I mange af vores store sommerhuse finder du rigtig gode faciliteter som eksempelvis udendørs jacuzzi eller spa, sauna, aktivitetsrum eller sågar swimmingpool. Derfor byder mange af vores store sommerhuse også på en ferie med lidt ekstra luksus. Du kan eksempelvis booke et stort sommerhus med både pool og spa. Her vil børn og børnebørn kunne tilbringe flere timer i poolen, imens forældre og bedsteforældre kan slappe af i spaen. Du kan også leje et stort sommerhus med et aktivitetsrum. Her vil familien med garanti kunne tilbringe flere timer, og du kan udfordre svigerfar, barnebarnet eller kammeraten til et spil bordtennis, bordfodbold eller dart!

Hvor store sommerhuse har vi?

I Blåvand har vi en række forskellige størrelser af sommerhuse, så uanset hvor stor en gruppe I er, så kan I roligt sætte kursen mod vestkysten. Alle vores store huse har plads til alle størrelser af ferieminder, så den eneste bekymring I skal have er, hvor mange sengepladser der skal være. Vores største sommerhuse har plads til hhv. 16, 18, 20 og 24 gæster - hvilket et af husene må byde jer velkomne?

Store sommerhuse til leje
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.