Kristi Himmelfartsferie

Brug Kristi Himmelfartsferien på at koble af, lade op og nyde hinanden

Ved Blåvand Strand er du omgivet af dansk natur, når det er bedst. Bliv blæst igennem ved Vesterhavet eller gå på opdagelse i skoven. Området ved Blåvand Strand har adskillige skove, bl.a. det store Oksbøl Kronvildtreservat. Hinderne kælver normalt i juni, så måske er I heldige at spotte en drægtig hind i Kristi Himmelfartsferien.
Hvis I er modige, kan I tage et koldt dyp i havet – ellers er det altid hyggeligt at soppe og mærke sandet og bølgeskvulpet mod sine bare fødder.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Sjove oplevelser i Kristi Himmelfartsferien

På Fiskerimuseet i Esbjerg kan I komme tæt på livet på og i Vesterhavet. Her er udstillinger om fiskeri og søfart gennem tiden og ikke mindst et 100.000 liter stort saltvandsakvarium, hvor I kan studere livet under overfladen på tæt hold. Fiskerimuseets sælarium er desuden hjem for to spættede sæler og to gråsæler. Se Magnus, Leo, Rasmine og Else blive fodret kl. 11.00 og 14.30 og oplev dem boltre sig i vandet.

Hvis børnene trænger til virkelig at slå sig løs, er der både Blåvand Badeland samt det kæmpestore legeland, Play City. I badelandet er der rutsjebaner for de større børn og soppebassin til de mindre, mens legelandet også har aktiviteter og områder til alle. Leg med perler eller læs en bog i minilandet eller prøv kræfter med klatrevæggen eller hoppeborgen.

Skal mor forkæles på bedste vis, kan I sende hende i Blåvand Kurbad & Wellness. Her glemmer man hurtigt hverdagens stress, når man nyder udsigten over Vesterhavet fra den udendørs spa, sveder affaldsstoffer ud i dampbadene eller forkæler sig selv med massage.

I Blåvand Strand ved den danske vestkyst er du langt fra hverdagen, men omgivet af gode og minderige oplevelser.

False - HouseDetailsPage - Frontpage