Kristi Himmelfartsferie i sommerhus

 

 

Tag fredagen fri og nyd en lang Kr Himmelfart weekend i sommerhus

Mange har muligheden for at tage fri fredagen efter Kristi Himmelfartstorsdagen. Dermed har de sikret sig en dejlig, lang weekend og har chancen for hele 4 hele dage i sommerhus. Det gør at man kan nå at komme helt ned i gear og lande i sommerhuset, som man når at gøre sig bekendt med inden man skal hjem igen. Man når at lære området at kende og finde de dejlige gåture. Man kan nå at få sig en yndlingssted at købe is. Man kan nå at få en form for ferierutine, fordi Kristi Himmelfart weekenden pludselig bliver 4 dage lang. Og der er masser at give sig til, hvis ikke du bare har brug for naturtid eller sofatid. Læs mere om det her på siden.
Kristi Himmelfart
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sjove oplevelser i Kristi Himmelfartsferien

Blåvand Strand ved den danske vestkyst er du langt fra hverdagen, men omgivet af gode og minderige oplevelser.

På Fiskerimuseet i Esbjerg kan I komme tæt på livet på og i Vesterhavet. Her er udstillinger om fiskeri og søfart gennem tiden og ikke mindst et 100.000 liter stort saltvandsakvarium, hvor I kan studere livet under overfladen på tæt hold. Fiskerimuseets sælarium er desuden hjem for to spættede sæler og to gråsæler. Se Magnus, Leo, Rasmine og Else blive fodret kl. 11.00 og 14.30 og oplev dem boltre sig i vandet.

Hvis børnene trænger til virkelig at slå sig løs, er der både Blåvand Badeland samt det kæmpestore legeland, Play City. I badelandet er der rutsjebaner for de større børn og soppebassin til de mindre, mens legelandet også har aktiviteter og områder til alle. Leg med perler eller læs en bog i minilandet eller prøv kræfter med klatrevæggen eller hoppeborgen.

Skal mor forkæles på bedste vis, kan I sende hende i Blåvand Kurbad & Wellness. Her glemmer man hurtigt hverdagens stress, når man nyder udsigten over Vesterhavet fra den udendørs spa, sveder affaldsstoffer ud i dampbadene eller forkæler sig selv med massage.

Brug Kristi Himmelfartsferien på at koble af, lade op og nyde hinanden

Ved Blåvand Strand er du omgivet af dansk natur, når den er bedst. Bliv blæst igennem ved Vesterhavet eller gå på opdagelse i skoven. Området ved Blåvand Strand har adskillige skove, bl.a. det store Oksbøl Kronvildtreservat. Hinderne kælver normalt i juni, så måske er I heldige at spotte en drægtig hind i Kristi Himmelfartsferien. Hvis I er modige, kan I tage et koldt dyp i havet – ellers er det altid hyggeligt at soppe og mærke sandet og bølgeskvulpet mod sine bare fødder. Eller I kan løbe om kap i klitterne eller langs vandet på stranden. Kristi Himmelfartsferien ligger dejligt i kalenderen, midt på foråret, hvor vejret er blevet mildere og solen titter oftere frem. Hvis I er heldige, viser vejret sig fra sin sommeragtige side. Husk da solcremen og sommerkjolen eller dine yndlingsshorts.

En forlænget weekend i sommerhus kan alle have godt af. Mindst 2-3 nætter i andre, mere rolige omgivelser, giver dig mulighed for at lade batterierne op på en anden måde end derhjemme. Hjemme hvor du bor er du omringet af vasketøj, der hober sig op, eller kedelige madrester i køleskabet. Hvis du pakker bilen og kører mod vestkysten, kan du koble af på en helt anden måde. En mere effektiv måde. På nærværende maner. Fordi du ikke har andet at forholde dig til end det hyggelige og stemningsfulde feriehus, som du har lejet og naturen omkring dig. Har du brug for en weekend i sommerhus på et andet tidspunkt end Kristi Himmelfartsferien, så søg efter din næste miniferie her.

 

Sommerhuse til Kristi Himmelfartsferien
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.