Kristi Himmelfartsferie i sommerhus

 

 

Kristi Himmelfart weekend i sommerhus

Mange har muligheden for at tage fri fredagen efter Kristi Himmelfartstorsdagen. Dermed har de sikret sig en dejlig, lang weekend og har muligheden for hele 4 dage i sommerhus. Det gør, at man kan nå at komme helt ned i gear og opnå en skøn feriefølelse, hvor man kan mærke roen sænke sig over en. Man når at lære området at kende og finde de dejlige gåture. Man kan nå at få sig et yndlingssted at købe is, og vigtigst af alt kan man nå at få en form for ferierutine, som ikke altid er muligt på blot en normal weekendsferie.
Sommerhuse i Kristi Himmelfart
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Oplevelser i Kristi Himmelfartsferien

I Blåvand og ved de andre omkringliggende feriebyer ved den danske vestkyst er du langt væk fra hverdagen. Du er her omgivet af skøn natur, brede sandstrande og en masse sjove og minderige oplevelser for hele familien. 

Besøg fiskerimuseet i Esbjerg

På Fiskerimuseet i Esbjerg kan I komme tæt på livet på og i Vesterhavet. Her er udstillinger om fiskeri og søfart gennem tiden og ikke mindst et 100.000 liter stort saltvandsakvarium, hvor I kan studere livet under overfladen på tæt hold. Fiskerimuseets sælarium er desuden hjem for to spættede sæler og to gråsæler. Se Magnus, Leo, Rasmine og Else blive fodret kl. 11.00 og 14.30 og oplev dem boltre sig i vandet. Et besøg på fiskerimuseet vil helt sikkert være et hit for store såvel som små!

Aktiviteter for børn i alle aldre

Hvis børnene trænger til virkelig at slå sig løs, er der både Blåvand Badeland samt det kæmpestore legeland Play City. I badelandet er der rutsjebaner for de større børn og soppebassin til de mindre, mens legelandet også har aktiviteter og områder til alle aldre. Leg med perler eller læs en bog i minilandet eller prøv kræfter med klatrevæggen eller hoppeborgen.

Halvanden times køretur fra Blåvand finder I også Legoland. Parken er kendt for sit fascinerende Miniland, hvor alt er bygget i millioner af LEGO klodser. Derudover kan I give jer i kast med de over 50 forlystelser, sejle med ubåd i Sea Life eller opleve det nye Polar Land. Som en ekstra bonus får gæster ved Feriekompagniet 33% i rabat på billetprisen.

Forkæl jer selv i Blåvand Kurbad & Wellness

Ønsker I at forkæle jer selv lidt ekstra i Kristi Himmelfartsferien skal I ikke snyde jer selv for et besøg i Blåvand Kurbad & Wellness. Her glemmer man hurtigt hverdagens stress, når man nyder udsigten over Vesterhavet fra den udendørs spa, sveder affaldsstoffer ud i dampbadene eller forkæler sig selv med massage. I kan evt. kombinere besøget med en lang gåtur ved vandet eller skoven inden, hvor I kan nyde den smukke natur, som stedet er omgivet af. 

Brug Kristi Himmelfartsferien på at koble af, lade op og nyde hinanden

En forlænget weekend i sommerhus kan alle have godt af. Mindst 2-3 nætter i nye og rolige omgivelser giver dig mulighed for at lade batterierne op på en helt anden måde end derhjemme. Derhjemme er du omringet af vasketøj, der hober sig op, eller kedelige madrester i køleskabet. Hvis du pakker bilen og kører mod vestkysten, kan du koble af på en anden og mere nærværende måde. Du har her ikke andet at forholde dig til end det hyggelige og stemningsfulde feriehus og naturen omkring dig. Har du brug for en weekend i sommerhus på et andet tidspunkt end Kristi Himmelfartsferien så søg efter din næste miniferie her.

Ved Blåvand er du omgivet af dansk natur, når den er bedst. Bliv blæst igennem ved Vesterhavet eller gå på opdagelse i skoven. Området ved Blåvand Strand har adskillige skove, bl.a. det store Oksbøl Kronvildtreservat. Med omkring 1.200 dyr på 16.000 hektar kan I her opleve en af landets tætteste bestande af kronvildt.

Hvis vejret viser sig fra sin bedste og mest sommeragtige side, kan I tage et forfriskende dyp i havet – ellers er det altid hyggeligt at soppe og mærke sandet og bølgeskvulpet mod sine bare fødder. Kristi Himmelfartsferien ligger dejligt i kalenderen, midt på foråret og lige inden sommeren blomstrer frem, hvor vejret er blevet mildere, og solen oftere titter frem. Det er derfor den perfekte tid til at nyde naturen, gå lange ture eller nyde solen på terrassen.