TAG DIN BEDSTE, FIRBENEDE VEN MED I SOMMERHUS

Ferie med hund i sommerhus

Gå tilbage til Aktiviteter

Sommerhuse hvor hund er tilladt

 

Hvis du har en hund i familien og på samme tid er glad for at tage på ferie, så ved du, at det ikke er helt det samme, hvis din hund ikke må komme med.

Én ting er spørgsmålet om pasning: hvem kan? Hvis der ikke er nogen, så kan du købe dig til hundepasning, men det er både dyrt og gør måske lidt ondt i hjertet. Hvad nu hvis Terry får hvemve?

Løsningen er derfor let. Du skal selvfølgelig bare tage din hund med dig på ferie. Vi har en lang række sommerhuse, hvor du kan tage din hund med - og endda nogen, hvor din hund også kan medbringe sin bedste ven.

 

HVAD SKAL DU VIDE OM FERIE MED HUND I SOMMERHUS?

Praktisk information

 
Det er skønt at være på ferie med hund, men for at du kan vælge lige præcis det sommerhus, der dækker dine behov bedst, og nyde ferien maksimalt, er der et par praktiske ting, du med fordel kan sætte dig ind i.

 

 

Din færden med hund

Der er regler for, hvordan din hund må færdes i Danmark. Du kan læse noget mere om, hvor og hvornår på året din hund skal gå i snor, de mere end 200 hundeskove, der findes i Danmark og hundetræning lige her. 

Hundeaktiviteter

Hvis du gerne vil lade din hund løbe rundt uden snor, er det også en mulighed i og omkring Blåvand. Hunde skal som udgangspunkt altid føres i snor. Dette ikke for at indskrænke dem, men for at skåne naturens dyr for unødig stress. Fra oktober til og med marts må din hund gerne løbe frit på stranden, den skal dog være under opsyn og må ikke genere andre. Oksby Hundeskov ligger tæt på Blåvand og lader din hund løbe frit og glad afsted året rundt.   

GODE IDÉER OG RÅD TIL DIN SOMMERHUSTUR MED HUND

Sommerhus med hund

 
Der er et væld af sjove aktiviteter og hyggelige udflugter i Blåvand og omegn, som du kan forlyste dig med sammen med din hund på din næste sommerhusferie. 

 

Pak hundesnoren og bidedyret og tag hunden med i sommerhus

Når du booker dit sommerhus hos os, kan du altid se i husbeskrivelsen, om husdyr er tilladt. I mange af vores huse kan du tage hunden med på ferie, så du ikke skal undvære familiens pelsede medlem.

Aktiviteter på sommerhusferien

Området omkring Blåvand Strand er et paradis for de firbenede med skov og strand lige uden for hoveddøren. Især stranden og vandkanten er en legeplads for hunden. I sommerhalvåret, april-september, skal hunde være i snor på stranden. De øvrige måneder må du gerne lade hunden gå løst, såfremt du har fuldt herredømme over hunden. Feriekompagniet har adskillige sommerhuse, hvor hele familien og hunden kan få en dejlig ferie sammen.  

Hundeskove

Lad hunden mærke, det er ferie, og tag den med i hundeskov. Oksby Hundeskov ligger ikke langt fra Blåvand Strand. Skoven er indhegnet og hunde kan derfor løbe frit rundt, under forudsætning af at du har fuldt herredømme over hunden. Bordrup Klitplantage er også et besøg værd med hund, dog skal hunde her være i snor.

Her finder du vej til hundeskoven ved Blåvand

Her kan du se hvilke faciliteter der er i hundeskoven, andre brugeres vurdering og billeder fra hundeskoven.

HAR DU MERE END EN HUND?

Sommerhuse med hund/e

 
Næsten halvdelen af vores sommerhuse tillader en eller flere hundegæster. Det betyder, at du sagtens kan medbringe din hund på sommerhusferie i Blåvand. Hvis du har mere end én hund, har vi også mange sommerhuse, hvor du må medbringe to hunde og et par stykker, hvor du må pakke bilen med intet mindre end 3 pelsede husdyr. 

Sommerhuse hvor 2 hunde er tilladt

Sommerhuse hvor 3 hunde er tilladt

LAD DIN HUND MÆRKE, AT DET ER FERIE

Gratis smagsprøve til hunden

 
Som gæst hos Feriekompagniet får du en gratis smagsprøve til din hund, når I tjekker ind. På den måde begynder sommerhuseventyret ikke blot dejligt for dig, men også smagfuldt for din firbenede ven. 

 

False - StandardPage - Frontpage