Wadden Tide i Blåvand

Wadden Tide er en tilbagevendende udstilling, der med sine stedsspecifikke skulpturer forholder sig til lokationen omkring Vesterhavet og Vadehavet – ofte på og omkring stranden ved Blåvandshuk.

Hvert år stiller de udvalgte udstillere skarpt på et tema eller et centralt prisme, såsom sand, der kan forbinde mennesket med havet på kreative og udfordrende måder. Udstillingerne ser ofte med forskellige vinkler på, hvordan menneskets levede liv har en naturlig sammenhæng med de store kræfter, der er til stede i diskursen omkring havet, sandet og det rå klitlandskab.

Læs meget mere om 2023s tema:

First There Is A Mountain. Temaet der centrerer sig om sand, som et foranderligt materiale, der minder os alle om, at vi er i konstant forandring. Temaet bliver sat under en tredelt lup, der dog alle fokuserer på sandets betydning for mennesket – lokalt for Vadehavet, historisk set og med et fremtidsperspektiv for øje.

Mere info om Wadden Tide
Book ferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sensommerferie i Blåvand

Du kan med fordel kombinere din sensommerferie til Blåvand med et besøg hos Wadden Tide. Du er garanteret flotte huse, formidable naturoplevelser og kultur i høj klasse, når du besøger Blåvand og omegn. Vi har sommerhuse, der taler til de fleste, og når du rejser udenfor højsæsonen, så har du mere plads at boltre dig på.

Hvis du er glad for store museumsoplevelser, så kan du planlægge at besøge både FLUGT museet og Tirpitz, der kan nås med en rask tur på jernhesten. Museerne er begge tæt knyttet til livet, kulturen og naturen omkring Vesterhavet og Vadehavet, og du kan derfor blive fyldt op med information og skønne ferieminder.

Er du til vandsport, så kan du nyde både det kulturelle indspark inde fra stranden og farten ude i havets til tider temperamentsfulde bølger. Vesterhavet er som skabt til surfere, der godt kan lide, at der er fart og udfordringer, når de går i vandet med boardet