Giv dig selv en oplevelse i 2025 - book din ferie nu!

Mange har booket deres ferie i Blåvand til 2024, og det er derfor allerede tid til at se mod det næste solrige ferieår - 2025. Et hav af skønne ferier ligger lige om hjørnet og venter - uanset om du er til frostklare vinterferier, varme sommerferier eller afslappende juleferier i rolige omgivelser. Hos Feriekompagniet kan du året rundt finde et stort udvalg af sommerhuse, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag. 

Blåvand har den der helt særlige sommerlige følelse af forventningsfulde børn, marehalm der vejer i lette briser og sand på asfalten gennem byen. Året rundt er byen indbegrebet af ferie, og du finder alt, hvad dit feriehjerte begærer på en tur gennem den pulserende hovedgade. Tøv derfor ikke med at få booket din ferie i 2025 i Danmarks måske bedste ferieby - Blåvand! 

1. rate til bookinger i 2025 skal desuden først være betalt 1. oktober 2024 - så det giver jer tid til at spare op og stadig få jeres drømmehus til 2025 i hus. 

Læs med herunder og bliv inspireret til, hvad din ferie i Blåvand i 2025 kan blive forsødet med.

Find sommerhuset til 2025 her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerferie i sommerhus

Den danske sommer er lunefuld og evigt foranderlig - ligesom vores brusende nabo, Vesterhavet. Men vi vil dog vove den påstand, at du ikke finder et bedre sted at tilbringe din sommerferie i 2025 end blandt bølgende kornmarker, søde jordbær og lange, hvide sandstrande. Sommer i Danmark er noget helt særligt, og hvis du holder den i Blåvand, så vil du kunne finde noget til både de aktive dage, og til de dage hvor der skal slappes helt af. På gode sommerdage er strandene ved Blåvand fyldt med badende gæster, der enten ynder at flyve med drage eller måske nyde en god bog på et sandet tæppe. Området omkring Blåvand er perfekt til ryttere på både hest og cykel, og kigger du i skove og på de åbne strækninger, vil du finde vandrere med sol i øjnene og vestenvind i ryggen. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad jeres sommerferie i Blåvand skal indeholde af skønne aktiviteter i vand og på land. 

Sommerhusene ligger som perler på en sommersnor i Blåvand, og du kan enten booke et sommerhus helt tæt på havet, eller måske kan et hus med pool stille jeres hang til vand. Med et poolhus er I også sikret at få luftet badedragt og oppustelige badedyr, hvis vejret viser sin mindre sommerlige side frem. Uanset hvilket hus I vælger i vores dejlige sommerhusområder, så ligger den rå vestjyske natur lige udenfor jeres dør, og sommeren med sine lange, lyse nætter står til jeres rådighed.

Ferie med hund i Blåvand

Hvis I er en af de heldige familier, der kan kalde en hund for jeres bedste familie-ven, så kan I trygt og roligt tage den med på jeres ferie i Blåvand. Vi har en lang række sommerhuse, der alle byder jeres firbenede ven velkommen, så I kan holde ferie sammen hele familien. Strandene i Blåvand er som bygget til hundene, og kommer du i vinterhalvåret fra d. 1. oktober til 31. marts, må din hund sågar gå uden snor på de danske strande. Når hunden er med på ferie, vil du fleste være tilbøjelige til at komme ud i naturen, og måske endda tage steder hen som de normalt ikke ville komme. Derfor får både hund og ejer meget ud af at tilbringe en ferie i Blåvand - alle får nye og gode oplevelser i naturen, og ingen skal lide afsavn.

Se vores mange sommerhuse hvor hund er velkommen.

Ferier i 2025

Uanset om du drømmer en ferie alene med din udkårne eller med hele den pukkelryggede familie, så byder Feriekompagniet jer indenfor i et af vores mange sommerhuse. Vi har åbent året rundt, og I kan derfor komme til Blåvand i lige præcis den ferie, I har lyst og tid i. Vi åbner tidligt op for, at du kan reservere et sommerhus til alle 2025s ferier, så du er sikker på, at dit yndlingshus eller beliggenhed lander i dit skød. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til reservation af sommerhus i 2025. 

Efterårsferie 2025

Når sommeren går på hæld, og efteråret langsomt sniger sig ind på sensommerens sidste solstrejf, så er det tid til at tænke på efterårsferien og på de mange muligheder, som efteråret åbner op for. Skovene bliver de rene skatkamre, når efterårets køligere temperaturer rammer, og du kan derfor være heldig at finde flere forskellige slags svampe og lækre solmodne bær. Du kan også deltage i den populære Svampeuge i uge 39, hvor du kan deltage i svampeture og spise lækkert gourmetmad, naturligvis med svampen i centrum. Når skyggerne bliver længere, og vinden er tiltagende, kan du være rigtig heldig at støde på et af Vesterhavets gyldne stykker rav, når du er på stranden - efteråret er nemlig starten på højsæsonen for ravfund. Du kan derfor med fordel gå en lang tur på stranden og være på første parket, når Vesterhavets temperament gradvist ændrer sig og viser mere tænder. Det er fascinerende, og temperaturen indbyder samtidig til lange løbe- og gåture langs strandene med hele familien og hunden. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sommerhuse til efterårsferien 2025.

Vinterferie 2025

Vinterferien er ofte den ferie, der er mest tiltrængt. Det vinterlige, grå vejr har på dette tidspunkt i januar/februar været dominerende i mange måneder, og tid i det tiltagende milde vejr kan give enhver et energiboost. Vinterferien indbyder samtidig til lune stunder i hyggelige sommerhuse - måske endda foran pejsen - hvor I kan drikke varm kakao og lave kreative sysler af ting, I har fundet ved stranden eller i skoven. Hvis du er hoppet med på den kolde bølge, og nyder at vinterbade, så har du muligheden i det forfriskende Vesterhav. Booker du et sommerhus med sauna og/eller spa, kan du få den fulde oplevelse, når du kommer retur fra din vinterbadetur, og sætter dig i en varm sauna eller i en boblende spa. Naturen omkring Blåvand er altså ligeså indbydende om vinteren som på alle andre tider af året, og vinterens køligere grader giver en ekstra hyggelig oplevelse, når I vender retur til jeres lune feriehus.

Book din vinterferie 2025!

Juleferie 2025

Julen er traditioners højtid, men måske er tiden kommet til at skabe nye traditioner? Samme velkendte nedslag men i helt nye og måske mere rolige omgivelser. Hvis du booker et af vores sommerhuse i juleferien, kan du holde juleaften i en afslappet atmosfære, og derefter nyde de mange muligheder i Blåvand og omegn i juledagene. Vi har sommerhuse, der kan huse hele din familie, så du ikke behøver at skære ned på dine gæster til juleaften. Du kan også booke et af vores små, stråtækte sommerhuse, der sørger for den perfekte Morten Korch stemning i et intimt setup for ganske få mennesker. I Blåvand kan du købe både træ, and og julevin, så det eneste, du skal sørge for, er lidt juletræspynt og de gaver, der skal ligge under træet på den længe ventede dag. I julen kan du som regel opleve en lidt mere stille Blåvand By, og naturen er bar og umiddelbar i de kolde vinterdage - måske er I endda heldige med et sneklædt landskab, der lyser julenætterne op.

Er du klar til at skabe en ny juletradition? Så book din juleferie i Blåvand i dag!

Nytår i 2025

Der er en helt særlig stemning omkring nytåret. Der venter et nyt kapitel lige omkring hjørnet, og ofte siger vi farvel til det gamle år på godt og ondt. Det er derfor rart at være omgivet af tætte relationer på denne dag. Hvis I booker et sommerhus hos os til nytårsferien, kan I nyde de mange kvalitetstimer sammen og hoppe ind i det nye år med velkendte ansigter og kærlige kram. Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af denne særligt festlige dag, så kan I booke et af vores skønne luksussommerhuse, der ofte er udstyret med en pool, en sauna eller en spa. På den måde kan alle få en uforglemmelig aften og ferie, som I formentlig vil tale om lige indtil næste år, hvor I forhåbentlig skal afsted til nytår i Blåvand igen.

Har I hund, børn eller voksne i familie, der ikke er glade for fyrværkeri, så kan I slippe for de højlydte brag i Blåvand. Her er det nemlig ulovligt at fyre krudt af tættere end 100 meter til et ståtækt hus (200 meter i blæsende vejr). Derfor vælger mange sommerhus-løsningen, når det nye år står for døren, så alle kan være med.

Book din rolige nytårsferie i 2025.

Find et skønt sommerhus til 2025
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.