Sommerferie i Blåvand ved Vestkysten

 

 

Hold sommerferie i Danmark tæt ved hav og strand

Den danske sommer er noget helt specielt! Når sommeren for alvor har gjort sit indtog, og solen står højt på himlen, er der næppe et sted, man hellere vil være end i Danmark.

Drømmer du om smuk natur, der forvandles til en palet af grønne nuancer og farverige blomster, det brusende Vesterhav og lange, hvide sandstrande? Så skaber et sommerhus i Blåvand de helt perfekte rammer for din sommerferie. Du kan her nyde sommeren med familie eller venner alt imens du slipper hverdagens stress, nyder de lange, lyse sommeraftener, oplever den fantastiske natur og de smukke sandstrande eller går på opdagelse i de mange aktiviteter eller oplevelser, som Blåvand har at byde på.

Book din sommerferie her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Lej et sommerhus i Danmark ved Blåvand

Hos Feriekompagniet kan du leje et sommerhus til din sommerferie. Vi tilbyder et stort udvalg sommerhuse i både Blåvand, Ho og Jegum. Uanset hvilket område I ønsker, eller hvor mange I skal på ferie sammen, så er vi sikre på, at I kan finde lige præcis det sommerhus, I går og drømmer om.

Vi tilbyder alt fra små, hyggelige sommerhuse, der emmer af ægte sommerhusstemning, til store huse med luksuriøse faciliteter såsom pool, spa eller sauna. De fleste af vores sommerhuse ligger desuden i kort afstand fra havet og flere af dem har endda en fantastisk havudsigt, så I kan nyde den smukke udsigt fra terrassen, alt imens I nyder morgenkaffen. 

En sommerferie i Danmark med fokus på god feriestemning

Uanset hvad en god sommerhusferie er for din familie, så kan det opnås i Blåvand. Du kan nemlig bo i dit eget sommerhus tæt ved hav, strand og by. Hvis der skal en pool til, for at børnene er tilfredse med ferien, så har du mulighed for at vælge det. Hvis du ønsker byliv, ligger Ribe, Varde og Esbjerg, lige i nærheden af Blåvand. Hvis du ønsker gode madoplevelser, kan du besøge nogle af områdets mange spisesteder. Hvis du efter nogle dejlige madoplevelser har brug for lidt motion, er området udstyret med masser af dejlige cykelruter, så du kan blive i ét med naturen. Hvis du ikke kan få nok af naturen, er det heldigt, for du kan slet ikke undgå den i vores ferieområde ved Blåvand. Du skal bare åbne døren og træde udenfor i den smukke vestjyske natur, som området er så kendt for. Og har du brug for at mærke den danske hygge, så snup en aften i familiens skød hjemme i sommerhuset omkring sofabordet og vær sammen omkring en kande the eller et spil uno. Sommerhusferie i Danmark ved Blåvand har det hele.

Sommerferie tæt på stranden ved Blåvand

Stranden i Blåvand er helt speciel med sine rolige bølger og lave vand. Grundet Horns Rev, der danner en lagune på sydstranden, er stranden velegnet for børn og børnefamilier. På de varme sommerdage er det faktisk det eneste I har brug for. En strand og måske en is. Så burde alle i familien være godt tilfredse.

Cykelløb om sommeren

Er du på sommerferie ved Blåvand i august måned? Så afholdes det årlige cykelløb Blåvandshuk Rundt. Der er tre ruter på hhv. 35, 70 og 115 km, så hele familien kan deltage. Spørg os i forhold til leje af cykler, hvis ikke I har jeres egne med. Hvis ikke cykelløb er noget for dig, kan det være at I har lyst til en afslappet cykeltur langs kysten. Det er helt op til jer og jeres temperament.

Se minimurerne arbejde

Varde Miniby, der er en tro kopi af Varde anno 1886, kan I fra maj til oktober se minimurerne arbejde hver onsdag kl. 9-12. Se dem tilskære, male og sammenbygge materialerne til bygningerne i byen.

Oplev handelslivet i Blåvand Centrum

Blåvand By har butikkerne åbent året rundt, men i sommerperioden opstår der en hyggelig torvestemning på den imponerende gågade. Gå på opdagelse i specialbutikkerne, nyd en is eller køb souvenirs med hjem. Hvis du er på udsigt efter lækre spisesteder eller hyggelige caféer, så har Blåvand også en masse at byde på. I og omkring Blåvand finder du en masse spændende og lækre restauranter, hvor det er muligt at på en kulinarisk oplevelse. Flere af steder tilbyder også mad ud af huset, så I kan købe lækkert mad med hjem, som I kan nyde på terrassen. 

Dagstur til Legoland

Hvis I har børn med på sommerferie i Blåvand, har vi den ideelle udflugtsidé. Ikke mere end halvanden times kørsel fra Blåvand Strand ligger LEGOLAND. Så er feriestemningen i top hos både børn og voksne.

Afslut sommerdagen med solnedgang over vandet

Efter en lang og dejlig dag ude i solen, kan I nyde den fantastiske solnedgang. Solen går som bekendt ned i vest og det betyder at man ved Vestkysten i Danmark kan se solen gå ned over havet. Det er et smukt syn, som I ikke skal snyde jer selv for. Og synet varierer hver eneste aften, så I får en ny oplevelse hver gang. Hvis I er heldige, kan I nyde solnedgangen lige fra sommerhusets terrasse og ellers kan I nyde den fra blandt andet Det Blå Bjerg i Blåbjerg Klitplantage, hvor udsigten er helt formidabel.

Blåvand har alt, I drømmer om, og mere til. Så book et sommerhus til din sommerferie – vi har et kæmpe udvalg at vælge i mellem. Især hvis du booker i god tid!