Sommerferie i Blåvand ved Vestkysten

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold sommerferie i Danmark tæt ved hav og strand

Naturen ved Blåvand er balsam for sjælen hele året rundt. Men i sommersæsonen, når solen skinner mere og folk er lidt gladere, er her helt specielt! Bo i et af Feriekompagniets mange sommerhuse og oplev den særlige stemning i Blåvand ved Vesterhavet.

Book din sommerferie her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hold sommerferie i Danmark tæt ved hav og strand

Naturen ved Blåvand er balsam for sjælen hele året rundt. Men i sommersæsonen, når solen skinner mere og folk er lidt gladere, er her helt specielt! Bo i et af Feriekompagniets mange sommerhuse og oplev den særlige stemning i Blåvand ved Vesterhavet.

Lej et sommerhus i Danmark ved Blåvand

Hos os kan du leje et sommerhus til din sommerferie. Gør det og brug dine dyrebare feriedage i et dejligt naturområde, der kan få dig og familien ned i gear. Brug de solrige sommerdage sammen ved Vestkysten og få kvalitetstid på vand, på land og lad dragerne om at flyve i luften.

Blåvand og især sommeren ved Blåvand er kendt for de dejlige sandstrande og det lækre badevand. Alt efter hvor du bader kan du finde de smukkeste sandstrande i Danmark og få en skøn badetur i Vesterhavet. Ganske vist kan bølgerne gøre havet lidt livligt ind i mellem, men netop derfor at vi kan rådgive dig om, hvor der er godt at bade og hvor det er mindre hensigtsmæssigt at du bader på din sommerferie i Blåvand.

En sommerferie i Danmark med fokus på god feriestemning

Uanset hvad en god feriestemning betyder for din familie, så kan det opnås i Blåvand. Du kan nemlig bo i dit eget sommerhus tæt ved havet, strand og by. Hvis du har behov for en pool i dit sommerhus for at børnene er tilfredse med ferien, så har du muligheden for at vælge det. Hvis du har brug for by, ligger Blåvand og den endnu større by Esbjerg, lige i nærheden. Hvis du har brug for gode madoplevelser kan du besøge et af områdets restauranter eller caféer, hvor de fleste smagsløg kan tilfredsstilles. Hvis du efter nogle dejlige madoplevelser har brug for lidt motion er området udstyret med dejlige cykelruter, så du kan bliver i ét med naturen. Hvis du har brug for mere natur er det heldigt, for du kan slet ikke undgå den i vores ferieområde ved Blåvand. Du skal bare åbne døren og træde udenfor i den smukke vestjyske natur, som området er så kendt for. Og har du brug for at mærke den danske hygge, så snup en aften i familiens skød hjemme i sommerhuset omkring sofabordet og vær sammen omkring en kande the eller et spil uno. Sommer i Danmark ved Blåvand har det hele, så du behøver ikke kigge andre steder hen.

Sommerferie på stranden ved Blåvand

Stranden i Blåvand er helt speciel med sine rolige bølger og lave vand. Grundet Horns Rev, der danner en lagune på sydstranden, er stranden velegnet for børn og børnefamilier. På de varme sommerdage er det faktisk det eneste I har brug for. En strand og måske en is. Så burde alle i familien være godt tilfredse.

Cykelløb om sommeren

Er du på sommerferie ved Blåvand i august måned? Så afholdes det årlige cykelløb Blåvandshuk Rundt. Der er tre ruter på hhv. 35, 70 og 115 km, så hele familien kan deltage. Spørg os i forhold til leje af cykler, hvis ikke I har jeres egne med. Hvis ikke cykelløb er noget for dig, kan det være at I har lyst til en afslappet cykeltur langs kysten. Det er helt op til jer og jeres temperament.

Se minimurerne arbejde

Varde Miniby, der er en tro kopi af Varde anno 1886, kan I fra maj til oktober se minimurerne arbejde hver onsdag kl. 9-12. Se dem tilskære, male og sammenbygge materialerne til bygningerne i byen.

Oplev handelslivet i Blåvand Centrum

Blåvand By har butikkerne åbent året rundt, men i sommerperioden opstår der en hyggelig torvestemning på den imponerende gågade. Gå på opdagelse i specialbutikkerne, nyd en is på en bænk og køb souvenirs med hjem.

Dagstur til Legoland

Hvis I har børn med på sommerferie i Blåvand, har vi den ideelle udflugtsidé. Ikke mere end halvanden times kørsel fra Blåvand Strand ligger LEGOLAND. Så er feriestemningen i top hos både børn og voksne.

Afslut sommerdagen med solnedgang over vandet

Efter en lang og dejlig dag kan I se solnedgangen fra hesteryg. Solen går som bekendt ned i vest og det betyder at man ved Vestkysten i Danmark kan se solen gå ned over havet. Det er et smukt syn, som I ikke skal snyde jer selv for. Og synet varierer hver eneste aften, så I får en ny oplevelse hver gang. I behøver heller ikke sidde på en hest, hvis det ikke lige er jeres drøm. Vil I hellere gå selv, er udsigten fra Det Blå Bjerg i Blåbjerg Klitplantage helt formidabel.

Blåvand har alt, I drømmer om, og mere til. Så book et sommerhus til din sommerferie – vi har et kæmpe udvalg at vælge i mellem. Især hvis du booker i god tid. Sæt i gang!