Sommerhuse med havudsigt

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse ved Vesterhavet med havudsigt

Der er ikke meget, der slår en ferie i et sommerhus med havudsigt. Du har konstant havet som makker og kan betragte dets mægtige blå klæder, lytte til dets bølgesang og bruge dets vand og tilhørende sand som en mægtig legeplads. 

Ved vestkysten finder du en autentisk og ofte uspoleret natur, der lader dig trække vejret helt ned i maven og være i naturen, som den er. Det giver en ro og en følelse af samhørighed og ikke mindst en påmindelse om, at der er noget, der er meget større end os. Hvis du kombinerer denne følelse med et moderne udstyret sommerhus, kan du få det bedste af to verdener: roen og naturen overfor det behagelige og luksuriøse.

Se vores sommerhuse med havudsigt eller kort afstand til havet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus ved Vesterhavet

Oplevelsen ved hver eneste dag at opdage en ny kombination af farver i havoverfladens dybder, krusninger og vilde bølger og opleve fantasifulde skyformationer som et evigt skiftende sceneri. Dét er frihed og sjæleheling i højeste potens. Timevis af underholdning og udendørs leg for både børn og voksne. Dét er hvad Vesterhavet og Østersøen kan tilbyde sine gæster.

Det er ikke uden grund, at det danske hav til alle tider har givet kunstnere inspiration til lyrik, malerier og fotografier. For det er ganske enkelt et unikt og bjergtagende stykke natur i Danmark.

Luksussommerhus ved vandet

I vores luksussommerhuse er materiel luksus og bekvemmelighed, flettet ind i det vilde til tider rå, men altid bjergtagende landskab og hav, som samtidig er indbegrebet af frihed, frisk luft og skønhed. Og selv om vejrudsigten ikke alle dage er god, så er udsigten det med garanti.

Luksus er selvfølgelig et individuelt begreb, for hvad er luksus for dig? Er det indendørs pool? Er det spa og sauna? Er det udendørs spabad? Er det et sommerhus, der ligger lige ved havet, midt i byen eller helt for sig selv? Vi har sommerhuse der kan det hele og så lidt til. Du kan finde sommerhuse med pool, bordtennis, bordfodbold, sommerhuse med plads til hele familien og sommerhuse, der har egen legeplads og udendørs sauna.

Tilbud der får dig tættere på havet til en god pris

Der er ikke nogen faste regler for, hvilke af vores sommerhuse der ender i vores forskellige tilbudskategorier. Det gælder altså om at holde øje med tilbuddene fra tid til andet og se, om lige præcis dit drømmehus ender i puljen. Sommerhuse ved havet er heldigvis ikke en sjældenhed, så dem kommer du ofte til at støde på: så hold øjnene åbne og håbet højt!

Last Minute sommerhuse med havudsigt

Du kan stort set altid finde et godt udvalg af sommerhuse under vores last minute-tilbud. Her kan du filtrere på havudsigt og vupti – få et overblik over de last minute-sommerhuse der ikke blot er rabat på, men som også ligger tæt på havet.

Romantisk ferie tæt på havet

2 personers rabat fungerer sjovt nok ved, at I kun er to personer, der tager afsted. Når I tager afsted som duo, kan I spare 20 % i rabat på udvalgte huse i udvalgte perioder. Det er oplagt at tage af sted som par og nyde en romantisk ferie ved Vesterhavet – måske endda med udsigt over selvsamme. Lange vandreture langs havet hånd i hånd, et glas rødvin under et tæppe med stjerner og hav som udsigt og bølgebrud som lydtæppe.

4 fede strande

VANDPLASKERI OG SANDBYGGERI

Der er så mange helt fantastiske strande i og omkring Blåvand. Der er både noget for nudisten, familien med de mange børn og for dem, der bare elsker en god dukkert. Vi har valgt fire forskellige strande ud, der har det tilfælles, at de alle er skønne og perfekte til den lange dag ved stranden. Du kan se et overblik over alle strandene i området lige her!

Blåvand Strand

Den sydlige del af Blåvand Strand er meget børnevenlig og lægger op til den lange strandtur med hele familien. Her kan der bades, plaskes, leges og alt dette i sikkerhed – hvis man selvfølgelig tager sine forholdsregler. Mod nord anbefaler vi ikke, at der bades, da strømmen er for stærk. Hvor badeforholdene ikke er gode, er naturen det til gengæld. På den nordlige strækning finder du den vilde natur, når den er i sit es. Blåvand Strand er altså der perfekte sted for den lange dag ved stranden. Når der skal bades, sker der mod syd, når der skal opleves lidt ekstra natur, så går turen mod nord. 

Vejers Strand

Vejers Strand er børnevenlig og dejlig med de for vestkysten velkendte brede og hvide sandstrande. Mod syd kan du køre helt ned til vandet i din bil og give den en lille strandtur, hvis den trænger til det. Mod nord er der ingen biler på stranden, og den strækning er derfor velegnet for familier med små børn. 

Grærup Strand

Grærup Strand skiller sig ud ved at være omgivet af ikke blot smukke klitter, men også hede og skovarealer, der lægger op til gåture og afbræk fra en dejlig dag ved stranden. Naturen har her overhånden, og besøgene er sporadiske, hvorfor stranden er oplagt, hvis du søger et sted, hvor der er flere sandkorn end mennesker. Grærup Strand er bilfri, hvilket er endnu et plus for dem, der jager uspoleret natur og en tur i vandet uden forstyrrelser. 

Børsmose Strand

Børsmose Strand er omgivet af høje klitter, der søger for læ for den badende. Stranden har mange besøgende, og her støder du både på badetøj – og mangel på samme. Børsmose Strand er nemlig en nøgenstrand, og en del af stranden tillader bilkørsel. 

SOMMERHUS VED HAVET LÆGGER OP TIL:

Sjove aktiviteter ved vandet

Hvis der er et sted, det er højt til loftet, og det er plads til at boltre sig, så er det på stranden og i havet. Her er der plads til de store armbevægelser, og det lægger op til en hel række af sjove aktiviteter.

Vandsport

Vesterhavet kan både kaste med bølger og ligne noget fra en krigsscene i Olympen og være stille, fladt og uden en bølge i sigte. Dette skaber rammerne for alle former for vandsport – og alle niveauer af dygtighed. Det er muligt at sejle, surfe og selvfølgelig at kitesurfe eller stå på SUP.

Drageflyvning

De brede og flade strande ved Vesterhavet er oplagte til en god omgang drageflyvning. Eftersom Vesterhavet ikke ligefrem er kendt for sin blide brise, så er der også lidt vind at komme efter, og det har det med at gøre en drage glad.

Ravjagt

Ravjagt - hvis du eller børnene er glade for en god skattejagt, så er det oplagt at gå på rov efter rav, når I nu alligevel er ved havet. Det bedste tidspunkt at finde rav på er efter en god storm, når der er fralandsvind. I kan også komme med på en arrangeret tur, hvis I vil have de bedste tips og tricks til den gode ravjagt.

Ridning

Hvis du er glad for at ride, eller bare altid har drømt om at se stranden og havet fra en anden vinkel, så er det muligt at komme på en ridetur langs havet. Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder ture for alle aldre – og alle niveauer. Du kan fx komme på en solnedgangstur, hvor du kan galopere i fuld fart langs stranden. 

SIKKER BADETUR

Badeforhold og gode råd til turen i havet

Vesterhavet er et fantastisk sted at bade, men det kan også være en lumsk fætter. Der er både revlehuller og vild strøm, store bølger og forhold, der kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. Det er derfor vigtigt, at du tager dig dine forbehold, ingen du kaster sig i søen blå.

Gode råd til den sikre badetur
  • Snak med en lokal, der kender den strand, du befinder dig på
  • Gå ikke længere ud end til navlen
  • Hvis blæsten er stærk, så bliv på land
  • Bad aldrig alene! Sørg for at der altid er en, der kan holde øje med, at alle har det godt
  • Hold ALTID øje med børnene.
Find sommerhus med havudsigt
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.