Efterårsferie

I sommerhus ved Blåvand Strand kan I virkelig nyde efteråret

Blåvand Strand ved Vesterhavet har det hele. Her er aktiviteter for børn og voksne og en natur, der ikke ses mange steder i Danmark.

Blåvand er omgivet af strand, skov og hede. Fordi naturen er så mangfoldig, kan I følge årstidernes skiften på tæt hold. Gå en tur i skoven og find kastanjer til kastaniedyr eller hop i vandpytter langs vejkanten. Vil I hellere på stranden og blive blæst igennem, kan I gå på ravjagt ved Blåvand Fyr.

Fordele ved at booke sommerhus i Blåvand i uge 42

Der er mange fordele ved at tilbringe uge 42 i Blåvand lige ved Vesterhavets kant. Efteråret byder nemlig på plads, et helt særligt lys og et hav, der begynder at spille med musklerne. 

Blåvand lukker ikke ned, når sommerperioden slutter. Byen lever året rundt og byder på tidsfordriv og hygge, hvis I får lyst til at spæde jeres ferie op med lidt caféhygge eller andet. 

I efteråret er der en anden ro og fred, og der er lige så meget plads, som du lyster. Hold din efterårsfeire i et skønt sommerhus ved Blåvand og nyd uge 42 med dine nærmeste.

 

Besøg en af de mange sjove attraktioner i efterårsferien

I Blåvand by kan I købe hjemmelavede bolcher hos Blåvand Bolcher, nyde en kop varm kakao på en af byens cafeer eller få et godt måltid mad hos Blåvand Kro. Hos delikatessebutikkerne kan I også købe lækkerier som ost, vin og chokolade med hjem til jeres feriehus. Læs mere om butikkerne her.

Hjemme foran brændeovnen i sommerhuset kan hele familien hygge sig med højtlæsning, brætspil eller gode film under tæppet. I ferien er der bare lidt mere tid til at være sammen.

LEGOLAND, der blot ligger halvanden times kørsel fra Blåvand Strand, har også aktiviteter i efterårsferien og i forbindelse med Halloween. Spar 25 % på billetten, når I køber den hos os.

Få 25 % rabat som gæst hos Feriekompagniet

Som gæster i et af Feriekompagniets feriehuse sparer I desuden 25 % på entreen til Blåvand Kurbad & Wellness, hvor I virkelig kan lade batterierne op. Trænger I til action frem for afslapning, kan I besøge legelandet Play CityOksbøl Badeland eller Blåvand Badeland.

Action eller afslapning? Blåvand Strand har det hele!