Efterårsferie i Blåvand ved Vesterhavet

Åbn kort

0 sommerhuse 7 dage med ankomst 9. okt. 2021 Åbn filtre Åbn kort

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort
Vesterhavet

Efterårsferie ved Vesterhavet

Sommerhuse er ikke kun forbeholdt sommeren. Når sol og strand skiftes ud med efterårets blæst og brus, er et feriehus den perfekte ramme til indendørs hygge. Samtidig kan I begive jer ud i naturen og følge sæsonernes skiften på tæt hold. Blåvand er omgivet af strand, skov og hede, og hvis I booker et sommerhus i efterårsferien, er der aktiviteter og oplevelser, der viser årstiden fra sin bedste side.

Inspiration til en sommerhustur i efteråret 

Vinden rusker i skovens brune, gule og røde blade. Vesterhavet viser tænder. Sommerjakken rækker ikke længere, for det er blevet efterår. Mange forbinder årstiden med indendørs hygge og smuk natur, og i et feriehus ved Blåvand Strand venter der masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien – både inde og ude.

Wellness, spa og afslapning

Efterårets vildere og – til tider – vådere vejr inviterer til afslapning og afstresning af krop og sind. Og intet er bedre til det, end en ferie med komplet selvforkælelse i form af kurbad, wellness og spa. Prøv Blåvand Kurbad & Wellness. Her er der i den grad mulighed for at lade batterierne op med fri afbenyttelse af stedets 5 bassiner, 5 saunaer og 2 dampbade. Skal du virkelig slappe af, kan du også bestille tid til massage, ansigtsbehandling eller en komplet spa- og kurpakke. Så kan efteråret bare komme an!

Skønne naturoplevelser

Natursceneriet skifter med årstiderne, og efterårets smukke farver er lange gåture værdige. Omkring Blåvand ligger der mange hektar skov, hvor venner og familie kan tilbringe mange gode timer sammen i den flotte natur. Fyld fx lommerne med kastanjer og lav kastanjedyr hjemme i det lune feriehus. Blåvand Strand byder også på en masse gode naturoplevelser. Her kan I blive blæst godt igennem af den friske luft fra vest, mens I for eksempel begiver jer ud til Danmarks vestligste punkt eller jagter rav - Vesterhavets guld.

Fokus på nærvær og hygge 

Efterårsferien er et tiltrængt åndehul, da der er længere mellem fridagene på denne årstid. Booker I et feriehus i Blåvand, er der masser af muligheder for at få  fred, ro og tid til at fokusere på nærvær og samvær med dine nærmeste. Det kan være dejligt uforpligtende og pludselig give anledning til en anden type ferie, hvor familiehyggen er i centrum. Ånd ud hjemme foran brændeovnen, spil brætspil eller se gode film under tæppet. Hvis I har booket et poolhus, kan I bruge timer i det opvarmede vand. Idet Blåvand by er åben og levende året rundt, kan I slentre ind til caféhygge med varm kakao eller besøge en af de mange delikatessebutikker, der sælger vin, ost og chokolade eller smage de lækre hjemmelavede bolcher fra Blåvand Bolcher.

Sjov og spænding for børnene

I efterårsferien kan det være sværere for børnene at brænde energi af i vandkanten eller med udendørsleg – men frygt ikke! Der er aldrig mere end en kort køretur mellem jer og fantastiske muligheder for sjov og leg til børnene.

Kæmpe indendørs legeland

Hvidbjerg Strand Feriepark huserer Play City, der er et stort indendørs legeland med masser af muligheder for at få pulsen op. Området er et sandt paradis for børn, der både kan udfolde sig motorisk og kreativt. For de vilde er der klatretårne, rutsjebaner, trampoliner, klatrevægge, boldbaner, hoppepude og meget mere. I den mere stille del af Play City kan børnene lege med perler, bygge med LEGO eller læse en god bog.

Ferie med pool  

Efterårsferie kan sagtens betyde badeferie, hvis man trækker ind i et af områdets lækre badefaciliteter. Som gæst hos Feriekompagniet kan du få gratis adgang til Oksbøl Badeland, hvis huset er tilmedlt ordningen (dette kan ses under husets faciliteter). Badelandet har et stort badebassin, rutsjebaner, spabad, sauna og endda muligheden for at spille tennis eller badminton i hallerne. Der er også mange muligheder for vandleg i Blåvand Badeland. Badelandet byder på fire vandrutsjebaner, et soppebassoin og er Skandinaviens eneste badeland med drypstenshule. 

Halloween i Legoland 

Forlystelsesparker er altid et hit for børnene, og kun en times kørsel fra Blåvand ligger LEGOLAND. I efteråret har de skruet helt op for Halloween-stemning med en række aktiviteter og (u)hyggelig pynt og detaljer lige i sæsonens ånd. For eksempel prydes parken med tusindvis af græskar og stemningsfyldte lys. Foruden de klassiske forlystelser som Dragen, LEGO Safari og det flotte Miniland vil der i efterårsferien være mulighed for at besøge deres nye Brick or Treat-huse og Ghost – The Haunted House. Hvis I køber billetten til LEGOLAND gennem Feriekompagniet, sparer I 25% på entrebilletten.

Fordele ved sommerhusferie i Blåvand i uge 42

  • Du får adgang til årstidens smukke natur fra første parket. Med skov, strand og hede rundt omkring Blåvand er det bare med at trække i fornuftigt fodtøj og komme ud i den friske luft!
  • Omkring Blåvand er der en lang række spændende og sjove indendørsfaciliteter for hele familien. Med wellness, legeland og badeland – er der både mulighed for at brænde energi af og komme helt ned i gear.
  • Tid til indendørshygge med familien eller gode venner! Efterårsferien er et tiltrængt åndehul, hvor det uforpligtende vejr giver plads til at spille brætspil, se gode film, læse bøger og nyde roen og samværet i et dejligt feriehus.
  • Byen er åben og levende med delikatessebutikker og caféhygge. Gå på opdagelse og nyd at I har god tid og masser af plads.

 

Book dit sommerhus til efterårsferien 2020

Leder du efter andre gode sommerhustilbud?


Se alle tilbud

False - HouseDetailsPage - Frontpage