Efterårsferie

I sommerhus ved Blåvand Strand kan I virkelig nyde efteråret

Blåvand Strand ved Vesterhavet har det hele. Her er aktiviteter for børn og voksne og en natur, der ikke ses mange steder i Danmark.

Blåvand er omgivet af strand, skov og hede. Fordi naturen er så mangfoldig, kan I følge årstidernes skiften på tæt hold. Gå en tur i skoven og find kastanjer til kastaniedyr eller hop i vandpytter langs vejkanten. Vil I hellere på stranden og blive blæst igennem, kan I gå på ravjagt ved Blåvand Fyr.

Besøg en af de mange sjove attraktioner i efterårsferien

I Blåvand by kan I købe hjemmelavede bolcher hos Blåvand Bolcher, nyde en kop varm kakao på en af byens cafeer eller få et godt måltid mad hos Blåvand Kro. Hos delikatessebutikkerne kan I også købe lækkerier som ost, vin og chokolade med hjem til jeres feriehus. Læs mere om butikkerne her.

Hjemme foran brændeovnen i sommerhuset kan hele familien hygge sig med højtlæsning, brætspil eller gode film under tæppet. I ferien er der bare lidt mere tid til at være sammen.

LEGOLAND, der blot ligger halvanden times kørsel fra Blåvand Strand, har også aktiviteter i efterårsferien og i forbindelse med Halloween. Spar 25 % på billetten, når I køber den hos os.

Få 25 % rabat som gæst hos Feriekompagniet

Som gæster i et af Feriekompagniets feriehuse sparer I desuden 25 % på entreen til Blåvand Kurbad & Wellness, hvor I virkelig kan lade batterierne op. Trænger I til action frem for afslapning, kan I besøge legelandet Play CityOksbøl Badeland eller Blåvand Badeland.

Action eller afslapning? Blåvand Strand har det hele!