Efterårsferie i Blåvand ved Vesterhavet

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Efterårsferie ved Vesterhavet

Sommerhuse er ikke kun forbeholdt sommeren. Når sol og strand skiftes ud med efterårets blæst og brus, er et feriehus den perfekte ramme til indendørs hygge. Samtidig kan I begive jer ud i naturen og følge sæsonernes skiften på tæt hold. Blåvand er omgivet af strand, skov og hede, og hvis I booker et sommerhus i efterårsferien, er der aktiviteter og oplevelser, der viser årstiden fra sin bedste side.

Book din efterårsferie lige her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Inspiration til en sommerhustur i efteråret

Vinden rusker i skovens brune, gule og røde blade. Vesterhavet viser tænder. Sommerjakken rækker ikke længere, for det er blevet efterår. Mange forbinder årstiden med indendørs hygge og smuk natur, og i et feriehus ved Blåvand Strand venter der masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien – både inde og ude.

Wellness, spa og afslapning

Efterårets vildere og – til tider – vådere vejr inviterer til afslapning og afstresning af krop og sind. Og intet er bedre til det, end en ferie med komplet selvforkælelse i form af kurbad, wellness og spa. Prøv Blåvand Kurbad & Wellness. Her er der i den grad mulighed for at lade batterierne op med fri afbenyttelse af stedets 5 bassiner, 5 saunaer og 2 dampbade. Skal du virkelig slappe af, kan du også bestille tid til massage, ansigtsbehandling eller en komplet spa- og kurpakke. Så kan efteråret bare komme an!

Læs mere

Skønne naturoplevelser

Natursceneriet skifter med årstiderne, og efterårets smukke farver er lange gåture værdige. Omkring Blåvand ligger der mange hektar skov, hvor venner og familie kan tilbringe mange gode timer sammen i den flotte natur. Fyld fx lommerne med kastanjer og lav kastanjedyr hjemme i det lune feriehus. Blåvand Strand byder også på en masse gode naturoplevelser. Her kan I blive blæst godt igennem af den friske luft fra vest, mens I for eksempel begiver jer ud til Danmarks vestligste punkt eller jagter rav - Vesterhavets guld.