Sommerhus i Ho - hold ferie i smuk natur

Ikke langt fra Blåvand Strand ligger den hyggelige landsby Ho.

Her bor I tæt på Skallingen, der er et fredet naturområde med et rigt dyreliv.

På skallingen blev der i 2011 opført en ny bålhytte, hvorfor en udflugt til skallingen er oplagt. Husk dog, at husdyr ikke må medbringes - heller ikke i bilen. I Ho finder I desuden fiskesø, den gamle kirke og et flot skovområde. Blåvandshuk Golfbaner ligger også i området - her er det muligt at nyde udsigten over Ho Bugt, mens I tager et slag golf. I Ho er der flere gårdbutikker, der sælger ting som rav, strik og kunstartikler, ligesom det årlige Ho fåremarked i slutningen af august er en særdeles berømt begivenhed. Der er anlagt cykelsti fra Ho til Blåvand - turen er lidt over 5 km.

  • Unikke naturoplevelser
  • Rigt dyreliv
  • Gourmet på vestjysk
  • Golfbane

Udvalgte sommerhuse i Ho

Sommerhusferie ved skovplantage og sandstrand

BL417
BL324

Der er oplevelser for alle sanserne, når I holder ferie i Ho

Ho Kro

Ho Kro

Blåvand Zoo

Blåvand Zoo

Skal I forkæles lidt, har I noget at fejre eller vil I bare gerne slippe for at stå med maden selv, så kan vi helt sikkert anbefale jer en tur på områdets lokale Ho Kro. Her kan I f.eks. nyde en frokostret bestående af hjemmerøgede laks med mango-chilisalsa & pesto eller dykke ned i aftenens udsøgte sæsonmenu, som kan bestå af enten 2, 3, 4 eller hele 5 retter. Vil I gerne ud at opleve områdets attraktioner og måske overraske børnene med en spændende udflugt, så er Blåvand Zoo sagen. Blåvand Zoo huser ca. 300 dyr bestående af i alt 75 forskellige arter og her er der rig mulighed for at kysse en ged, klappe en kalv eller tage en ridetur på en pony. I får ovenikøbet 1 gratis børnebillet til indgangen, når I lejer jeres sommerhus gennem Feriekompagniet. Find mere inspiration til oplevelser i sommerhusferien her.

Gå på opdagelse i de små, charmerende, lokale butikker og gallerier

Galleri
Marked i Ho
Ho Kirke

I den lille, hyggelige landsby, Ho, kan I gå på opdagelse i de små lokale og charmerende kunstgallerier, specialforretninger og gårdbutikker. På Hovej finder I bl.a. Hannas Galleri, hvor der er adgang til både galleri og arbejdende værksted på førstesalen. Både Hanna og hendes mand maler når tiden er til det og de fleste af motiverne er fra lokalområdet - bl.a. serien "Vadehavsmænd" har Hanna haft stor succes med. Ved besøget i galleriet får man ikke bare billederne at se, men også små historier om, hvad der rør sig lige nu i Ho. På Hovej finder I også den lokale garnbutik, Ho Strik, der sælger forskellige typer garn samt udstyr og opskrifter til strik. Pinselørdag hvert år afholdes der åben by i Ho. Her kan i bl.a. besøge de charmerende og autentiske gårdbutikker og opleve den hyggelige stemning overalt i landsbyen.


Langli - Skallingen: oplev den fascinerende Vadehavsnatur

Langli
Langli
Langli mod Esbjerg

Ved den smukke Ho Bugt ligger Vadehavsøen Langli. Øen kan besøges hvert år fra den 16. juli til den 15. september - resten af året er der lukket for besøgende. Langli og Skallingen er kendt som nogle af de vigtigste områder for trækkende vandfugle og her finder man bl.a. de største kolonier af ynglende måger og terner i Vadehavet. Halvøen, Skallingen, er noget af det yngste land i Europa - opstået pga. en stormflod i 1634. På nogle af de ældste landkort, man er i besiddelse af, var øen således blot illustreret som en lille sandbanke og i dag måler den omkring 2.000 hektar. Størrelsen på halvøen varierer dog noget fra år til år, da øen bl.a. påvirkes af stormvejret fra nye retninger. Hvis I vælger at besøge Langli eller Skallingen, skal I være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at tage hunde med.