Sommerhus i Ho - hold ferie i smuk natur

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Unikke naturoplevelser
✓ Rigt dyreliv
✓ Gourmet på vestjysk
✓ Golfbane

Landsbyen Ho

Ikke langt fra Blåvand ligger den hyggelige landsby Ho. Ho ligger midt mellem Ho bugt i øst og Vesterhavet i vest, og der er derfor rigeligt med både vand, dyreliv og smuk natur at udforske og opleve i området.

Find det sommerhus i Ho der passer til dig og din familie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Gratis adgang til Blåvandshuk Golf

Hvis du er en glad golfer, så har vi gode nyheder til dig! I hele 2023 får du gratis adgang til Blåvandshuk Golf efter kl. 12(for registrerede golfspillere) og 25 % i rabat på Fodboldgolf hos Blåvandshuk Fodboldgolf. Det betyder, at du ganske gratis kan fylde din ferie med sjove aktiviteter og få nogle gode græsmeter i fødderne. 

Ho

I bor tæt på Skallingen, der er et fredet naturområde med et rigt dyreliv, hvor I blandt andet kan se sæler, når temperaturen har lagt sig, og der ikke er så mange turister. Blåvand er ikke andet end en lille køretur væk, så der er også gode muligheder for shopping og fantastiske spiseoplevelser, når I holder ferie i Ho.

Hvis vejret tillader det, er det også værd at besøge den lille Vadehavs ø Langli - her skal man dog være ekstrem opmærksom på høj- og lavvande.

Der er oplevelser for alle sanserne, når I holder ferie i Ho

Hvis I er til store naturoplevelser og elsker at komme ud i den friske luft, så er en udflugt til Skallingen det oplagte valg. På Skallingen er det vejr og vind, der styrer slagets gang, og naturen får frit spil i forhold til at forandre området. I 2011 blev der opført en ny bålhytte på Skallingen, og da fuglelivet er helt enestående, er det en stor oplevelse at holde udkig fra hytten og få et kig ind i den unikke verden af både yngle- og trækfugle. Husk dog, at husdyr ikke må medbringes - heller ikke i bilen. I Ho finder I desuden fiskesø, den gamle kirke og et flot skovområde. Blåvandshuk Golfbaner ligger også i området - her er det muligt at nyde udsigten over Ho Bugt, mens I tager et slag golf. I Ho er der flere gårdbutikker, der sælger ting som rav, strik og kunstartikler, ligesom det årlige Ho fåremarked i slutningen af august er en særdeles berømt begivenhed. Der er anlagt cykelsti fra Ho til Blåvand - turen er lidt over 5 km.

Ho Kro

'Gourmet på Vestjysk', er Ho Kros slogan, og det skuffer ikke! Kroen er beliggende midt i den barske natur omkring Vadehavet, og sæsonens menu er sammensat af lokale kvalitetsråvarer og med inspiration fra køkkener over hele verden. Her er det muligt at nyde en frokostret bestående af hjemmerøget laks med mango-chilisalsa & pesto eller dykke ned i aftenens udsøgte sæsonmenu, der blandt andet kan byde på rørt tatar fra Galloway kvæg, der græsser i området. Aftenmenuen består af enten 2, 3, 4 eller hele 5 retter, og det er også muligt at bestille a la carte. Hver torsdag aften i juli og august måned er der grillaften, hvor kroen serverer deres grillmenu. Det anbefales at bestille bord i god tid. 

Høflig selvbetjening og friske råvarer 24/7

Vores helt egen lokale købmand har åbnet et selvbetjeningsmarked i HO. Her kan du hele døgnet rundt handle alt det, du lige står og mangler, både fersk kød, friske grøntsager og bagerbrød. Der er betjening i butikken fra 08.00 til 10.00 hver dag, og i dette tidsrum kan du også hente dine gratis rundstykker med voucheren på gæstesiden. Personalet skal scanne voucheren, så derfor kan du kun hente dine rundstykker i det tidsrum, der er betjening.

For at komme ind i butikken skal du enten logge ind med en kode eller en brik. På facebookgruppen "Junges mini-market" kan du læse mere og se nogle fine instruktionsvideoer om, hvordan det fungerer. Det er faktisk lige til.

Log ind - og døren åbner

Gå ind og put dine varer i kurven

Gå hen til kassen og scan dine varer ind

Betal med kort på beløbet

Åbn døren på knappen eller med kode

Og så kan du bare gå hjem og lave en lækker middag eller nyde dine rundstykker sammen med familien eller vennerne.

Jonas Junge har den store flotte Spar Købmand og Junges bageri i Blåvand. Her er du selvfølgelig altid velkommen, med med Junges Mini Market i Ho kan du nu spare køreturen til Blåvand og bare nyde din ferie, sommerhuset og naturen i Ho.

Skov, natur og mulighed for at betræde begge

Ho er et sandt paradis for naturelskeren. Der er både mulighed for at indånde den rene og friske luft fra din have eller terrasse, og så er det muligt at komme ud og betræde den skønne natur, hvis du gerne vil opleve den helt tæt på.  

Ganske tæt på Ho møder du de to vestlige vandreruter, mens du skal køre mod Skallingen for at finde de to østlige ruter. Vandreruterne tager dig med rundt i naturen, og du kan både komme forbi en tilgroet parabelklit, skove og i det hele taget komme helt tæt på den specielle natur, der findes ved Vestkysten.  

En oplagt vandretur kan foregå i Ho Plantage, hvor I kan få en enestående naturoplevelse. I kan med fordel pakke en madkurv og nyde den i bålhytten 'Ellipsen', der ligger i Ho Plantage. Hvis I gerne vil give den hele armen, så er der også god mulighed for overnatning i Ho Plantage, hvor der flere steder er såkaldt fri teltning. Det betyder, at så længe I sørger for at slå jeres telt op inden for det angivne område og ikke er inden for andre beboers synsvidde, så kan I nyde en overnatning i det fri.  

Langli - Skallingen: oplev den fascinerende Vadehavsnatur

Ved den smukke Ho Bugt ligger Vadehavsøen Langli. Øen kan besøges hvert år fra den 16. juli til den 15. september - resten af året er der lukket for besøgende. Langli og Skallingen er kendt som nogle af de vigtigste områder for trækkende vandfugle, og her finder man bl.a. de største kolonier af ynglende måger og terner i Vadehavet. Halvøen, Skallingen, er noget af det yngste land i Europa - opstået pga. en stormflod i 1634. På nogle af de ældste landkort man er i besiddelse af, var øen således blot illustreret som en lille sandbanke, og i dag måler den omkring 2.000 hektar. Størrelsen på halvøen varierer dog noget fra år til år, da øen bl.a. påvirkes af stormvejret fra nye retninger. Hvis I vælger at besøge Langli eller Skallingen, skal I være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at tage hunde med.

Ho Lopperne

Hvis du er til hyggelige loppemarkeder, så skal du ikke snyde dig selv for at besøge Ho Lopperne.
Ho Lopperne er et udendørs kræmmermarked med 30-35 boder, hvor du kan købe alt fra glas, smykker, bøger til en lang række håndlavede ting. Stemningen er høj, boderne gode og mulighederne mange.

Fra 2022 er markedet flyttet til Tane Hedevej 80, 6857 Blåvand

SæbeRiget

I 2021 fik Ho en ny butik på Hovej 13. Udover butikken er der også værksted på adressen. Her produceres SæbeRigets produkter. Udover sæbe kan du her også købe andre økologiske specialiteter som lokal øl, sodavand, chokolade, kager og knækbrød. Har du lyst kan du selv male kaffen, så den er helt friskmalet.

Der er også tekstiler til køkkenet, strikkede plaider og tasker.

Besøg SæbeRiget

Rav Mads´ Hus i Ho

Rav Mads var Danmarks ældste ravsliber, og nu lever hans ånd videre i denne lille forretning i Ho. Her kan du finde rav i alle afskygninger og mærke en helt særlig stolthed ved håndværket. Det er også muligt at komme i "Ravskole" og bearbejde sit eget rav.

Udover rav, kan du købe brugskunst, antikviteter, tøj og meget mere. Læs mere om åbningstiderne på hjemmesiden.

Sommerhusferie ved skovplantage og sandstrand


Ferieområder ved Ho

Der er mange dejlige ferieområder omkring Ho, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste ferie. 

Jegum

Jegum er et område, der sætter stor fokus på oplevelser i naturen ved blandt andet at have anlagt 11 km natursti, der er egnet til både gå- og cykelture for hele familien. Naturen omkring Jegum er uspoleret og værd et besøg året rundt. I kan blandt andet besøge mini zoo'en, den store legeplads eller en af de mange strande, der ligger tæt på området. Blåvand ligger ca. 21 km væk, så der er rig mulighed for at kigge på butikker og få stillet shoppelysten. Mange af feriehusene i Jegum er af nyere stand, men det ses ikke på prisen, den er stadig helt skarp. 

Blåvand

Blåvand er lange brede sandstrande, feriestemning, byliv og desuden Danmarks Vestligste punkt. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer i denne dejlige ferieby, og naturen omkring byen er ikke til at tage fejl af - den er i absolut topklasse!