Ny husejer ved Feriekompagniet

Feriekompagniets kontor ligger i Blåvand, og vi lejer huse ud i hele Blåvand/Ho-området. Vi har eksisteret siden 1989, og med fuld fokus på dette marked har vi rigtig god erfaring med at udleje feriehuse i vores område. Vi har åbent på kontoret 365 dage om året, så vi er altid tilgængelige for både gæster og husejere. Det betyder, at vi kan yde en helt ekstraordinær god service - som sammen med høj kvalitet og udvikling er vores grundlæggende værdier.

Efterspørgslen på sommerhuse er stigende

De sidste mange år er efterspørgslen på sommerhuse til leje steget. Især vores tyske naboer elsker at holde ferie i Danmark og gør det gerne i flere generationer år efter år. Derfor har Feriekompagniet haft vokseværk og fået mange nye huse de sidste par år. Selvom vi er blevet større, sætter vi en stor ære i at være tæt på vores husejere. Hos os er ingen et nummer på en liste. Vi ved, hvor forskellige I er, og at der kan være mange forskellige måder at udleje sit sommerhus på. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at imødekomme alle vores husejeres individuelle behov og ønsker - på den måde kan vi holde fast i vores grundlæggende værdier og DNA.

 

Hvad kan jeg tjene på at leje mit sommerhus ud?

Når du lejer dit sommerhus ud hos os, laver vi et budget, hvor vi estimerer din udlejning og forventede indtjening. Udlejningstryk og indtjening hænger naturligvis sammen, og du kan i princippet have dit sommerhus åbent for udlejning 41 uger om året. Du kan også vælge at leje ud for en begrænset periode over sommeren eller andre perioder. Her kan du nemt beregne din forventede beskatning af lejeindtægterne.

Mens du lejer dit sommerhus ud, varetager vi alle de opgaver, der er forbundet med udlejningen. Vi har al kontakten med gæsterne og står klar med både vejledning og praktisk hjælp 24 timer i døgnet året rundt. Hvis der opstår noget ekstraordinært, kontakter vi jer selvfølgelig, og ofte har vi allerede på forhånd aftalt med jer, hvordan vi håndterer forskellige situationer.

Som husejer ved Feriekompagniet indgår dit hus i markedsføringen gennem flere kanaler - vores egen hjemmeside i Danmark og Tyskland, Agenter som Fejø og Campaya samt vestkystens største bookingportal, Nordsee Holidays, som er et samarbejde mellem, og en sammenslutning af, en række lokalt forankrede feriehusudlejningsbureauer langs vestkysten. Du kan se hjemmesiden her.

Ud over et massivt markedsføringssamarbejde, sikrer samarbejdet også vores fælles ambition om at bevare vores særegenhed og position i det område, vi holder til. Vi bilder os ind, at det er det, der gør os unikke, og gør det muligt for os at være de bedste på markedet.

Er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte os på info@feriekompagniet.dk eller på telefon 75 27 50 70

Gratis udlejningstjek

Feriekompagniet tilbyder naturligvis også altid at lave et gratis og uforpligtende udlejningstjek. Kontakt os endelig for at få sådan en vurdering og en snak om dine muligheder – det er det vi er her for – 365 dage om året!

Ring til os på 75275070 (Tast 2 for ejerrådgiver)

 

Tilbage til husejersiden