Sammen skaber vi Blåvand

Udviklingen og forbedringen af Blåvand og Ho er hjerteblod for os. Vi har gennem årene investeret mange millioner kroner i at udvikle vores destination, og det vil vi blive ved med. Vi vil også gerne tjene penge på vores aktiviteter, men vores historie dokumenterer også, at de fleste af de penge, vi tjener, bliver geninvesteret i lokalområdet.

Så en udlejningsaftale med Feriekompagniet er ikke kun en aftale med områdets største og bedste udlejningsbureau– det er også en accept af, at du som husejer kan medvirke til, at vi kan fortsætte med at investere penge i udviklingen af Blåvand og Ho.

Udlej dit sommerhus gennem Feriekompagniet Blåvand og lad dine lejere få glæde af vores lokalkendskab og mange fordele, mens vi tager hånd om det administrative for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@feriekompagniet.dk eller på telefon 75 27 50 70

God udlejning er lig med god økonomi

Feriekompagniet har ét kontor, og det ligger centralt i Blåvand. Vi har over de sidste år haft vokseværk både i forhold til antallet af huse og antallet af medarbejdere, og vi har åbent 365 dage om året, så vi kan servicere jer og vores gæster bedst muligt.

Vi betragter os selv som eksperter i udlejning af sommerhuse i Blåvand og for at blive endnu bedre, arbejder vi tæt sammen med en række andre feriehusudlejningsbureauer langs vestkysten, der lige som os er lokale og brænder for udviklingen af lige netop deres område. Når I udlejer ved Feriekompagniet, kommer jeres hus derfor også med på vores fælles bookingportal www.nordseeholidays.dk (link), sammen med mere end 3300 andre unikke sommerhuse langs vestkysten.

Gratis udlejningstjek

Feriekompagniet tilbyder naturligvis også altid at lave et gratis og uforpligtende udlejningstjek. Kontakt os endelig for at få sådan en vurdering og en snak om dine muligheder – det er det vi er her for – 365 dage om året!

Ring til os på 75275070 (Tast 2 for ejerrådgiver)

 

Tilbage til husejersiden