Ferie med børn

Gå tilbage til Info

De bedste rammer for en vellykket ferie med børn!

Et sommerhus er det perfekte valg for ferien med børn. Et sommerhus giver nemlig både den plads og fleksibilitet, man har brug for som børnefamilie. Hos Feriekompagniet Blåvand ved vi, hvor vigtigt det er for børnefamilier at have de helt rigtige rammer, hvis både børn og voksne skal kunne nyde ferien. Især familier med små børn har særlige behov i forhold til de praktiske ting omkring måltider, bad og sovetid. Derfor har vi lavet en samling af børnevenlige sommerhuse, så det bliver nemt for jer at finde frem til det helt rigtige valg. De børnevenlige sommerhuse har alle: vaskemaskine, sandkasse med låg og fint sand, gynge, høj barnestol, barneseng, babybadekar, gitterlåge foran trappen i toetagershuse. 

Det gør det nemmere for jer at koncentrere jer om at holde ferie. Oplevelser er der nemlig nok af i og omkring Blåvand Strand! Stranden og skoven giver uendelige muligheder for leg og udfoldelse i naturen, og den børnevenlige strand i Blåvand er oplagt udflugtsmål på både en lun og en blæsende dag.
Der er nok at lave ved Blåvand Strand! Ring til os på 75 27 50 70 for information om hvilke sommerhuse, der er børnevenlige.

 


Find børnevenligt sommerhus her

Spændende attraktioner for hele familien

Varde Miniby - Udsigt1
Blavand Zoo fugl
Legoland

Vil I se noget, I ikke har set før, ligger Blåvand Bolcher midt i Blåvand by. Her kan I se, hvordan bolcherne bliver lavet efter gamle traditionelle opskrifter og købe alle varianterne i butikken. Varde Miniby er, med sine mange miniaturehuse genskabt i korrekt størrelsesforhold, også et besøg værd, ligesom Tirpitz kan guide jer i ravets fascinerende verden – se fx hvordan ravskoven så ud på dinosaurernes tid.

Blåvand Strand har også sin egen zoo, Blåvand Zoo, hvor I bl.a. kan se kænguruer, vaskebjørne, hvide løver og klappe alt fra kaniner til geder. Som gæst hos Feriekompagniet får I gratis adgang for ét barn. Endelig ligger Blåvand Strand kun en kort køretur fra Givskud Zoo og Legoland.

Gratis adgang og rabat til sjove oplevelser for børn

Play City
Oksbøl Badeland 1
Cykeltur på stranden

Oksbøl Badeland og Blåvand Badeland kan hele familien få en sjov dag. Nogle af vores sommerhuse giver endda gratis adgang til Oksbøl badeland. Det kan du læse mere om her. I kan også lade børnene brænde krudt af i det store indendørs legeland Play City, hvor der er hoppepuder og klatrebaner for både store og små legebørn. Uanset om ungerne ønsker at ride på jernheste eller de levende af slagsen, kan det også gøres ved Blåvand Strand. Der er flere skovområder, der er ideelle til såvel ridning som mountainbiking. Skal I ind til byen, kan I med fordel besøge butikken Vores Verden, hvor I som gæst hos Feriekompagniet får 10 % rabat på LEGO.

Børnevenlige sandstrande ved Blåvand

Hvidbjerg Strand - livredder
Cykeltur på stranden
Forår lille

Sydstranden ved Blåvand byder på en rigtig dejlig og børnevenlig badestrand. Den brede, hvide sanstrand er perfekt for børnene til at udfolde sig kreativt med sandslotte, boldspil og andet leg. Bølgerne ruller stille ind og der er tilpas lavvandet til at børnene kan bunde. Børnene kan endvidere færdes sikkert, da biler ingen adgang har til stranden ved Blåvand. Ved Hvidbjerg Strand, hvor de fleste badegæster holder til, er der i højsæsonen livreddere til stede.

False - HouseDetailsPage - Frontpage