Sommerhuse på tilbud

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Sommerhus tilbud
✓ Gode priser 
✓ Ferie med rabat

Sommerhus tilbud ved Vesterhavet

Vil du på sommerhusferie i Blåvand og omegn til en god pris? Vi har løbende mange gode tilbud og gode rabatter til din sommerhusferie!

Vi har tilbud på sommerhuse hele året rundt. Du kan med fordel bl.a. finde sommerhus tilbud til påske, tilbud på vinterferie ved Vesterhavet og last minute tilbud hos os i Feriekompagniet i Blåvand og omegn.

Book sommerhus tilbud
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Fordele ved sommerhus på tilbud

Billig sommerhusferie

Der er flere fordele ved at booke sommerhus på tilbud. Du og familien kan komme afsted på sommerhusferie ved Vestkysten til en god pris og på den måde spare penge på at booke en billig sommerhusferie. Vi har flere former for tilbud, hvor du kan spare penge på din ferie - se fx vores last minute tilbud på sommerhuse.

Se alle tilbud her

Flere penge til sjove oplevelser

Den klart største fordel ved at booke sommerhus på tilbud i Blåvand og omegn er, at du ikke skal bekymre dig om at springe feriebudgettet, når du er afsted på ferien. En billig sommerhusferie giver større plads i budgettet til gode og sjove oplevelser for hele familien på jeres ferie ved den danske Vestkyst.

Find gode oplevelser til ferien her

Oplevelser i Blåvand og omegn

Aktiv ferie i Blåvand

En af de mest populære ferier, som vi oplever blandt vores gæster ved Vestkysten er aktiv ferie for alle aldre. I Blåvand finder du naturskønne cykelruter og lækre vandrestier til din aktive ferie. Når du nu alligevel er ved det vilde Vesterhav, er det i den grad en oplevelse at prøve kræfter med den populære vandsport windsurfing. Vesterhavsbølgerne sørger for, at du nok skal få en på opleveren.

Fiskeferie i smuk vestjysk natur

Har du brug for at få ilt til hjernen i den friske vesterhavsluft? Så kan vi anbefale dig at tage på fiskeferie i den smukke vestjyske natur! Fiskeri er en kunst ude på den danske vestkyst og er en del af den vestjyske historie, men samtidig er det også en hyggelig ferieaktivitet for hele familien på jeres sommerhusferie i Blåvand.

Sjove oplevelser for de mindste

Tager du afsted til Blåvand på en ferie med børn, så har vi især to aktiviteter som altid er et hit hos familiens yngste. Udforsk dyrenes verden i Blåvand Zoo, hvor I sammen kan få en hyggelig og lærerig dag med masser af gode oplevelser. Er I vilde med sjov og leg i vandet, så er Blåvand Badeland med garanti også et besøg værd! Her kan familiens vandhunde slippe sig løs i vandbassiner, rutsjebaner og en underjordisk grotte. Hvis man er til mere rolige vandoplevelser og velvære, finder du også både spa og sauna i badelandet.

Tilbud på ferie

Søger du et sommerhus på tilbud i en specifik sæsonferie? Vi tilbyder løbende gode priser på sæsonferier, såsom tilbud på et sommerhus i vinterferien, påskeferien, sommerferien, efterårsferien, juleferien og nytårsferien. Vi kører også gode rabatter på sommerhuse henover sammenhængende helligdage, såsom Kristi himmelfarts-ferien og pinseferien.