Sommerhus i Mosevrå - ferie ved smukke Ho Bugt

Mosevrå er et lyngbeklædt landskab tæt ved Ho Bugt.

Her kan I være heldige at finde et sommerhus med udsigt over bugten.

Når I holder ferie i sommerhus ved Mosevrå er der masser af muligheder for udendørs aktiviteter i fantastiske naturomgivelser. Sommerhusområdet ligger nemlig tæt på den smukke Bordrup Klitplantage, som især er kendt for sine mountainbikeruter af forskellige længder. Så når I holder ferie i Mosevrå kan I med fordel medbringe jeres cykler. I området finder I endvidere vandre- og handicapstier, der gør det muligt for alle at nyde den enestående natur. Tæt ved Blåvand ligger også Oksby Hundeskov samt en skovlegeplads, hvor både store og små kan udfordre motorikken. Området har sin egen kirke - Mosevrå Kirke - der ligger placeret i det fredede område ved Vejers Havvej, som i dag bruges til militærøvelser. Kirken ligner til forveksling Oksby Kirke, der er tegnet af samme arkitekt. 

Selvom Mosevrå ligger midt i naturen, er I ikke langt fra ferielandets mange oplevelser. Fx er der kun 1 times kørsel til LEGOLAND Billund og ca. 12 km til Blåvand, hvor I finder en lækker børnevenlig, bilfri sandstrand.

  • Naturoplevelser
  • Masser af dyreliv
  • Fugle Sightseeing
  • Vadehavet

Book dit sommerhus til ferien i Mosevrå her

Bl 125 Bugten
Bl 074 Natur

Tæt på sjove aktiviteter for både store og små

Rav

Danmarks Ravmuseum

Legoland

LEGOLAND

Tag familien med på opdagelse på Danmarks Ravmuseum i Oksbøl. Museet er det største i Skandinavien af sin slags og på de i alt 300 kvm finder I en af verdens bedste ravsamlinger. På ravmuseet står der bl.a. en helt unik model af Utzons Operahuset opført i rav. Skal der lidt mere fart over feltet, kan I pakke bilen og tage en tur til LEGOLAND i Billund, kun 1 times kørsel fra Mosevrå. Her kan både børn og barnlige sjæle fornøje sig i diverse forlystelser og vende trætte og glade tilbage til sommerhuset efter en dejlig og oplevelsesrig dag. Få inspiration til flere oplevelser i sommerhusferien.

Dejlig badestrand ved Blåvand og Skallingen

Blåvand Strand
Sommer på stranden
Cykeltur på stranden

Vil I bade i ferien, kan I vælge enten at køre til Blåvand Strand eller Høje Knolde Strand ved Skallingen - begge ca. et kvarters kørsel fra Mosevrå. Blåvand Strand er en ægte badestrand, som vi kender det, med det dejligste hvide sand, masser af plads og kvailitetsstemplet med Det Blå Flag. Her kan selv de yngste familiemedlemmer fornøje sig i de stille bølger grundet den lave vandstand. Den brede sandstrand indbyder endvidere til diverse aktiviteter med spand og skovl. Høje Knolde Strand ved halvøen, Skallingen, er også en dejlig, bred sandstrand med god plads til både solbadning og boldspil. Læs mere om strandene her.

Hyggelig shopping og indkøbsmuligheder i de nærliggende byer

Hannas Galleri
Blåvand Bageri
Blavand

Der ligger ingen købmand eller supermarked i selve Mosevrå, men i de nærliggende områder, relativt få kilometer væk, er der gode indkøbsmuligheder. Blot 7 km nordøst for Mosevrå ligger Oksbøl, hvor I finder både Fakta og SuperBrugsen. Oksbøl byder endvidere på apotek, frisør og postkontor, så I har mulighed for at få ordnet de mere praktiske ærinder. Er I på udkig efter et billigt fund, kan I med fordel besøge genbrugsbutikken på Østergade 7 i Oksbøl. I den anden ende, ca. 12 km sydvest for Mosevrå, finder I den populære turistby, Blåvand. Her kan I købe morgenbrød ved bageren, gøre jeres dagligvareindkøb i Superbest eller Spar og tage på shopping i de mange små, lokale specialforretninger i byen. 7 km stik syd for Mosevrå ligger Ho, hvor I kan gå på opdagelse i de små, hyggelige gårdbutikker.

False - HouseDetailsPage - Frontpage