Ferie i skønne Blåvand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Børnevenlig strand
✓ Dejligt byliv
✓ Smuk natur
✓ Paradis for ravsamlere

Mangler du det perfekte sted til din næste ferie? 

Blåvand, Danmarks vestligste punkt, er kendt for sine brede, hvide sandstrande og sin fantastisk skønne natur, som man som gæst altid er tæt på. Derfor er Blåvand også et af de mest attraktive feriehusområder i Danmark - og med rette.

I Blåvand er I både langt fra det hele og alligevel tæt på alt det, som en feriegæst kunne drømme om i ferien. Naturen omkring Blåvand er noget helt specielt og præget af grønne skove, sandede klitter og et rigt dyreliv, der i skønt samspil skaber en idyllisk feriestemning.

Området er meget familievenligt med masser af oplevelser og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, hyggelige spisesteder og butikker.

I kommer ikke til at kede jer i Blåvand!

Vælg mellem mere end 600 sommerhuse i Blåvand og omegn
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hvad sker der i Blåvand?

Når du ankommer til Blåvand er det en god idé at holde øje med sjove og spændende events og aktiviteter. Vi har lavet et samlet overblik, der giver dig mulighed for at planlægge ferien i god tid, eller spontant deltage i en aktivitet eller et event på ferien. 

Siden bliver løbende opdateret med information, så hold godt øje inden din ferie! 

Læs mere her!

Hyggelige spisesteder og dejlige madoplevelser

Uanset om I ønsker selv at diske op med et fantastisk frokostbord hjemme i sommerhuset, eller I gerne vil slippe for at lave aftensmad og i stedet nyde et lækkert måltid mad ude i byen, er mulighederne mange i Blåvand. Du kan finde alt fra klassiske restauranter til gourmet restauranter, og uanset hvor du vælger at spise, så vil du opleve at køkkenerne benytter lokale råvarer. 

I kan f.eks. købe dejlig frisk fisk hos fiskemanden, nybagt brød hos bageren og snuppe lækker ost og vin fra Hr. Skov med hjem til frokosten, eller få jer en skøn frokost hos Wine & Delights.

Se de mange lækre spisesteder!

Familieferie med masser af sjove oplevelser

Der er oplevelser nok at vælge i mellem, når du ferierer på vores kanter - udover de mange årlige tiltag i og omkring Blåvand, så kan du også besøge nogle mere permanente attraktioner, der taler til hele familien. Alt efter hvad I er til i familien, så kan I vælge mellem en bred pallette af museer, arkitektur, dyreparker og forlystelser, der med sikkerhed kan glæde både store og små. Blåvand Zoo er helt klart også et besøg værd, når I holder sommerhusferie i Blåvand. Her kan ungerne virkelig få en på opleveren! I parken finder I omkring 300 dyr fordelt på 75 arter og der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Kalve, ponyer, geder og kaniner står klar til at blive kælet og klappet, og for dem der tør, kan man også få lov at holde en slange. Derudover kan I også smutte forbi Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor I kan komme helt tæt på de dyr, der lever i Vadehavet. På jeres besøg her kan I også spise frokost eller få noget at drikke. 

Uanset vejr og vind kan I altid holde badeferie i Blåvand. Besøg Blåvand Badeland, hvor I kan forlyste jer med spabad, vandrutsjebaner og Skandinaviens eneste underjordiske grotte. For de allermindste er der soppebassin og en sjov lille oase med en mindre rutsjebane og sjove dyr, der skyder med vand. Vandtemperaturen ligger konstant på 30 grader i alle bassiner, så I kan roligt tage alle størrelser med.

En populær aktivitet ved Blåvand er windsurfing, da Vesterhavet er perfekt til den hæsblæsende vandsport. Du kan snildt kombinere en aktiv ferie i Blåvand med windsurfing, cykling og vandreture - området er ideelt til det hele, og I vil få naturoplevelser, I sent vil glemme. Tag evt. fiskestangen med, når I begiver jer ud i naturen - så kan I være heldige at fange aftensmaden eller bare nyde stilheden med stangen i vandet. 

Tag på shopping i Blåvands mange tøj- og specialvarebutikker


Blåvand by har med tiden udviklet sig til at være en moderne handelsby med alt, hvad et shoppehjerte kan ønske sig. Her finder du både butikker med tøj, sko og legetøj i kendte mærkevarer og specialbutikker med brugskunst, unikatøj, delikatesser og smykker. Husk, at I som boende gæster hos Feriekompagniet får 10% rabat på et kæmpe udvalg af LEGO i Vores Verden i Blåvand Strand.

Selvom de fleste tager til feriebyer ved vandet for at få sand mellem tæerne og saltvand i håret, så er der risiko for, at vejret enten ikke arter sig, at I har glemt at pakke noget eller måske har I bare brug for ly for solens varme stråler midt på dagen. I sådanne situationer er det rart, at være i en by, hvor butikker er en integreret del og hvor forretningslivet er veludviklet. Gå en tur igennem byen og oplev den summende, livlige feriestemning, der fylder de små gader i Blåvand. Du er aldrig mere end en rask gåtur fra stranden, så du kan kombinere både natur, strand og shopping - det er livet! 

Læs meget mere om Blåvands mange specialforretninger og dagligvarebutikker, der kan gøre din ferie til alt, hvad du drømmer om. 

Tag på badeferie ved vores børnevenlige, bilfri sandstrand

Blåvand er den heldige indehaver af en af Europas reneste, bredeste og hvideste sandstrand. Den er omgivet af Vestkystens karakteristiske sand- og marehalmbeklædte klitter, og er naturligvis nabo til det store, brusende Vesterhav. Her kan du se det Hvide Flag hejst, der forsikrer dig om rent badevand, høj badesikkerhed og stor mulighed for særlige naturoplevelser. Den 16 kilometer lange sandstrand indbyder derfor til leg og aktivitet i vandet. Der er dog også plads til både til afslapning og aktiviteter for hele familien inde på stranden, hvor I kan få mange timer til at gå på den dejlige bilfri strand.

Hvis I drømmer om en badeferie, men ikke ønsker at rejse den lange vej til Sydens sol, så er Blåvand et rigtig godt alternativ. I får den dejligste feriestemning og gode forhold i både vand og på land i det Danske ferieland. 

Syddelen af Blåvand Strand er særligt børnevenlig grundet Horns Rev, der gør vandet lavt og dækker for de største bølger. På norddelen af stranden er det muligt at finde læ i de mange klitlandskaber. Der er dog mange flere strande i omegnen af Blåvand. 

Læs mere om strandene her, og find jeres yndlingsstrand.

Sommerhusferie midt i klitterne tæt på dejlig badestrand


Ferieområder ved Blåvand

Der er mange dejlige ferieområder omkring Blåvand, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste ferie. 

- ja dagligvarebutikkerne har også åbent om søndagen, og bor du i Ho, så husk at Junges Mini-market altid holder åbent

- alle butikker i Blåvand holder åbent 7 dage i ugen. Der kan være forskellige åbningstider omkring jul og nytår, ellers er her altid åbent.

Vi har åbent alle dage, se mere nederst på siden "Om Feriekompagniet"