Påskeferie ved Blåvand

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Book påskeferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Nyd påskeferien i sommerhus ved Blåvand Strand

Oplev den danske natur ved Vesterhavet i Jylland. Brug påskeferien i sommerhus med din bedre halvdel, hele familien eller gode venner.

Naturen omkring Blåvand har det hele. Gå en tur i skoven og se træerne og blomsterne springe ud, tag en tur til stranden for at finde rav eller gå en tur i området og se, om landmændene har fået nye påskelam eller små kalve.

Sjove oplevelser i påsken ved Blåvand

Vil I opleve flere dyr, har Blåvand Zoo både klappedyr og større dyr. Her er geder og kaniner, der gerne vil nusses, og hvide løver, I kan fascineres af. Haven er hyggelig og autentisk og giver jer god mulighed for at opleve det spæde forår på helt tæt hold.

Hvis det danske forår viser sig fra sin kolde side, bor I heldigvis tæt på Blåvand Badeland. Herinde er temperaturen 32 grader året rundt, og badelandet har alt fra rutsjebaner til soppebassin. Tæt på badelandet ligger også Blåvand Kurbad & Wellness, der får jer til at glemme alt om hverdagen derhjemme.

Hvis solen skinner, kan I soppe på stranden. Blåvand er særdeles børnevenlig med sine rolige bølger og lavt vand. Om eftermiddagen kan I passende tage en tur ind til Blåvand By, der har en hyggelig gågade fyldt med butikker. Snyd ikke jer selv for et besøg hos Blåvand Bolcher, hvor I helt sikkert kan købe lysegule påskebolcher til eftermiddagskaffen.

Vil I opleve påsken på traditionel kristen vis, kan I besøge Ribe Domkirke, der er Danmarks bedst bevarede romanske kirke.

Der er altså nok at lave i Blåvand, og vi hos Feriekompagniet står altid klar med ideer og svar på jeres spørgsmål. Det eneste, I skal beslutte, er hvilket sommerhus, I ønsker at bo i. 

Book dit sommerhus til påskeferien
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.