Påskeferie ved Blåvand

 

 

Påsken kommer til Blåvand

Med foråret kommer påsken, og med påsken kommer foråret. Derfor synes vi, at I skal komme til Blåvand, hvor I kan nyde begge dele. Træk vejret dybt ned i maven, og oplev hvordan den friske luft og de første solstrejf fylder din krop med energi og livsglæde. I påsken kan I opleve magien, når alt liv spirer frem efter vinterens hi, træerne springer ud og maler landskabet i flotte, grønne nuancer og I igen kan nyde solens stråler, der varmer her krop. 

Hvis I holder jeres påskeferie i et sommerhus i Blåvand, så har I tid til, at tage foråret helt ind og glæde jer ved tanken om, påsken kun er begyndelsen på et halvår med dejligt vejr og godt humør! I har en hel sommer foran jer, der bare ligger og venter, og som kun lige er begyndt.

Book påskeferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hvilket sommerhus passer til jer?

Hos Feriekompagniet i Blåvand har vi et bredt udvalg af mange forskelligartede sommerhuse, og det er derfor op til jer, hvilket et der opfylder jeres behov.

Skal I eksempelvis hele familien afsted, så skal I have fat i et af vores store sommerhus, der er kendetegnet ved, at de har plads til 10 personer eller mere. Er påskeferien for jer med et mål om, at I gerne vil slappe så meget af som muligt, så har vi sommerhuse, der indeholder alt det, der kræves af en god wellnessoplevelse. I vores mere luksuriøse sommerhus har vi både indendørs- og udendørsspa samt sauna. Vil I have hunden med på ferie, så har vi også et bredt udvalg af huse, hvor I må have husdyr med

Sjove oplevelser og aktiviteter i påsken ved Blåvand

Mange børnefamilier får hvert år en helt særlig gæst i påsken - påskeharen. Den hopper fra have til have med dens lille kurv fyldt til renden med chokoladeæg, som den placerer under buske og mellem blomster, før de mange børn går på skattejagt efter de små farverige æg. Holder I jeres påske i et sommerhus, så gør det jagten efter de små skatte langt sjovere, da børnene ikke kender hver en krog.

Når I har spist alle chokoladeæggene, kan I tage fat i de almindelige æg. En anden god tradition er nemlig at puste æg og male dem bagefter. Er forårsvejret til det, så er det en dejlig ting at gøre i de tidlige solstråler på terrassen, mens I hver især maler jeres eget helt specielle æg. Æggene er perfekte som påskepynt bagefter.


Oplev Blåvand Zoo

Vil I opleve flere dyr, har Blåvand Zoo både klappedyr og større dyr. Her er geder og kaniner, der gerne vil nusses, og hvide løver eller røde kæmpe kænguruer, I kan fascineres af. Haven er hyggelig og autentisk og giver jer god mulighed for at opleve det spæde forår på helt tæt hold. Blåvand Zoo vil med garanti være et sikkert hit for hele familien - store såvel som små.

Oplevelser til vands

Hvis det danske forår viser sig fra sin kolde side, bor I heldigvis tæt på Blåvand Badeland. Herinde er temperaturen 32 grader året rundt, og badelandet har alt fra rutsjebaner til soppebassin. Tæt på badelandet ligger også Blåvand Kurbad & Wellness, der får jer til at glemme alt om hverdagen derhjemme. I har her rig mulighed for at komme helt ned i gear og få lidt ekstra selvforkælelse på jeres ferie. 

Hvis solen skinner, kan I også tage et forfriskende dyb i bølgen. Stranden i Blåvand er særdeles børnevenlig med sine rolige bølger og sit lave vand.

Blåvand by

Besøger I Blåvand i påsken, skal I ikke snyde jer selv for et besøg i Blåvand By, der har en hyggelig gågade fyldt med butikker. Besøg for eksempel Blåvand Bolcher hvor I helt sikkert kan købe lysegule påskebolcher til eftermiddagskaffen. Vil I opleve påsken på traditionel kristen vis, kan I besøge Ribe Domkirke, der er Danmarks bedst bevarede romanske kirke.

Der er altså nok at lave i Blåvand, og hos Feriekompagniet står vi altid klar med ideer og svar på jeres spørgsmål. Det eneste I skal beslutte er, hvilket sommerhus I ønsker at bo i. 

Inviter Blåvand med til påskebordet

Vi elsker at invitere familie og venner til bords. Og påsken er helt oplagt til dette!

Hvert år samles næsten hele Danmark til påskefrokoster rundt omkring i landet, og Blåvand er bestemt ingen undtagelse. I et sommerhus i Blåvand har I de bedste forudsætninger for, at I kan invitere jeres nærmeste til en skøn frokost, med alt hvad det indebærer. Her kan I dække et rigtigt påskebord, og i mellem retterne kan I samle appetit ved et gå en lang tur ved Vesterhavet.

Til en god påskefrokost skal der kæles om råvarerne, og maden skal være fyldt med kærlighed. Heldigvis har Blåvand en lang række af lokale leverandører, der giver jer de bedste forudsætninger for at give jeres gæster en fantastisk oplevelse. Pålægget, stegen og delikatesserne finder I hos Slagter Theilgaard, den lokale påskesnaps kan I købe hos Hr. Skov og det søde til kaffen kan I finde hos Blåvand Bolcher.

For at komme helt i mål med påskebordet kan I gå på rov i naturen efter forårets blomster som dekoration. Eller måske I kan pynte bordet med de fine påskeæg, som I selv har dekoreret?

Besøg også Blåvand i de andre feriesæsoner

Har I først besøgt Blåvand én gang, så er vi sikre på, at det første I gør, når I kommer hjem er at pakke kufferten til det næste besøg. Heldigvis er påsken blot én af mange ferier, hvor Blåvand er den oplagte destination. I foråret er Pinsen eksempelvis en favorit blandt mange, og lige på den anden side af sommeren ligger efterårsferien og venter. Er I på udkig efter en helt særlig magi, så er det måske julen eller nytåret, I skal vælge. Vi ses i Blåvand!