Bryllup ved hav og strand

Det er blevet populært at blive gift andre steder end lige i kirken eller på rådhuset. Her i Blåvand er det især stranden og Blåvandshuk Fyr der trækker brudeparrenes opmærksomhed. Især de tyske gæster, som for manges vedkommende er kommet her gennem mange år, ser det som noget helt specielt at blive gift netop her.

I 2016 koster det 500,00 DKK at blive gift på rådhuset, mens et strandbryllup vil koste 1.000,00 DKK. Ønsker man at blive gift i Blåvandshuk Fyr, så er prisen 1.500,00 DKK, men så har I til gengæld også Fyret for jer selv under ceremonien.

Topbilledet er fra Tinghøj Service Udlejning som også kan levere alt på billedet.

Hos www.danishwestcoastwedding.dk kan du få hjælp til at arrangere dit helt specielle bryllup ved Blåvand

Christina & Günter 13. maj 2016

Jeg bærer dig over dørtærsklen
Brudebuket
Kysset

Fredag den 13. maj var vi heldige at få lov at være med da Christina og Günter blev gift på stranden ud for Sandkassen.

Hvor kom ideen fra
Det var Christina der kom på ideen at hun gerne ville giftes i Danmark, og ikke bare hvor som helst, det skulle være i Blåvand. Nærmere betegnet stranden ud for ”Sandkassen” hun fortalte at hun har de bedste barndomsminder fra Blåvand og især området ved Fyret og de mange cykelture ned til Sandkassen. Hun blev 27 i 2016 og mente nok hun var kommet til Blåvand de sidste 26 år.

Tysk tradition før brylluppet
Før de kom til Danmark dagen før de skulle giftes havde de holdt ”Polterabend” hjemme. Det var anderledes end vores danske polterabend. Der kom ca 160 personer til festen der bød på øl og chips. Gæsterne medbragte alt der kan smadres såsom tallerkner, kopper og sågar toiletter der alligevel skulle smides ud er set til et Polterabend. Gæsterne smadrer tingene og det kommende brudepar skal så feje det op igen. Gæsterne har dog gemt koste og fejebakker. Alt det smadrede service betyder held og lykke.

De skulle også holde en rigtig bryllupsfest for ca 60 personer, den skulle foregå næsten ligesom vi fejrer festen i Danmark.

Selve dagen i et sommerhus i Blåvand med nærmeste familie
Parret her blev gift på stranden en fredag eftermiddag. Til selve vielsen var der inviteret 20 personer med, så det var en dejlig lille intim fest. Det blev ikke mindre romantisk af at det foregik på stranden. Den fredag blæste det godt nok en del, men det må man jo tage med når nu det foregår udendørs. Efter selve ceremonien skulle de fejres i sommerhuset af de glade gæster der var med.

Et stort tillykke til parret fra alle ansatte her hos Feriekompagniet.

False - HouseDetailsPage - Frontpage