Filsø Fødevarefestival

Fødevarefestivallen foregår ved Filsøgård, som ligger ved kanten af den nyoprettede Filsø. Filsø er den del af Naturpark Vesterhavet. Søen er i sig selv også et besøg værd. Festivallen foregår også helt ned til søen, der er den smukkeste udsigt over søen.

På festivallen finder du mere end 90 udstillere, og der meget gerne vil vise dig deres produkter.

Det er helt igennem en festival for smagssansen. Der er rigtig mange boder med lækre smagsprøver og det er svært ikke at lade sig friste af alle de spændende fødevarer.

Bliver du sulten er der flere steder du kan købe en let frokost. På en flot dag er der plads på plænen, hvor du kan spise din mad med udsigt over søen.

Vil du se mere af området kan du tage på tur med hestevognen der kører en tur over dæmningen, med udsigt til begge sider af søen. Sammen med snobrødbagning er dette en af de rigtig gode børneaktiviteter.

Pris:
Voksne 50,00 DKK
Børn under 12 år gratis.

Åbent:
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

Sted:
Kærgårdvej 12
6854 Henne

Ekstra parkering:
Der er 700 ekstra parkeringspladser ved Kærgård. Herfra kan du så tage Naturbussen om til festivallen. Er du frisk på en gåtur, kan du tage bagvejen fra p-pladsen det er en tur på ca. 15 minutter. 2017 er der også shuttle service fra Henne Strand direkte ind på gårdspladsen.