Sommeraktiviteter i og omkring Blåvand

Gå på opdagelse i de mange oplevelser og aktiviteter i og omkring Blåvand.

Hvis du gerne vil have inspiration til, hvad du kan lave i din sommerferie, så læs med her. Det er både muligt at beundre store skibe, blive underholdt på scenen i Blåvand og deltage i Esbjerg festuge!

 

Tall ships Races i Esbjerg

Fra d. 18.-21. juli er der Tall Ships Race i Esbjerg. Der er mere end 60 skibe tilmeldt, og det er gratis at komme forbi og se de store, flotte skibe. Der er endda mange af skibene, der tillader landkrabber at komme ombord og tage et kig, så det er en oplagt aktivitet for hele familien.

Flåden ankommer til Esbjerg d. 18. juli, hvor hele byen og havnen står klar til en kæmpe fest – både for at fejre eventen, havnen og Esbjergs 150 års jubilæum, og sejler videre mod Norge d. 21. juli 2018.

Find skibene her: Esbjerg Havn.

 

Underholdning på scenen i Blåvand

Hen over sommeren er der ofte underholdning på scenen i Blåvand. I kan fx tage ind og høre The Beatles Revival d. 5. juli kl. 20 og høre den bedste revival gruppe i Europa. Hvis I leder efter børneunderholdning, spiller Muddi og Salamidrengene d. 17. juli kl. 16. Derudover er kalenderen spækket med alt fra Peter & de andre kopier til Stig Rossen & Vennerne.

Find underholdningen her: Blåvand Torv.

 

Ho Fåremarked

Danmarks ældste kræmmermarked afholdes sidste weekend i august. Markedet begynder fredag d. 24. august kl. 14 og slutter søndag d. 26. august kl. 16. Der er et væld af oplevelser for store og små og intet mindre end 250 kræmmere, et øltelt med højt til loftet, en nordisk tivolipark og ponyridning!   

Find Ho Fåremarked her: Tave Hedevej 80, Ho, 6857. Blåvand.

 

Esbjerg Festuge

Esbjerg Festuge der løber fra d. 10.-18. august er helt sikkert et besøg værd, hvis I holder en sen sommerferie i Blåvand. Esbjerg ligger blot en halv times kørsel fra Blåvand, og hele festugen igennem vil der være koncerter og aktiviteter, der kan lokke med de store og de små.

Tjek programmet ud her