Svampeuge

Svampeuge - uge 37 - 2019

Feriekompagniet har sammen med lokale kolleger i Vejers og Henne taget initiativ til skabelsen af Danmarks første officielle ”svampeuge”

På baggrund af en lang række opfordringer fra vores gæster er vi er stolte af at kunne fortælle, at Feriekompagniet I tæt samarbejde med De hyggelige Dänen i Vejers og Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne, ProVarde samt en række af områdets restauranter, nu kan løfte sløret for Danmarks første officielle ”svampeuge”.

”Svampeugen løber af stabelen i uge 37 – og vi vil i hele området markere ugen med daglige svampeture, sammen med kyndige naturvejledere fra NaturKulturVarde. Svampesamlingsturene vil foregå både i Henne, Vejers og Blåvand – og alle indsamlede svampe må de tilmeldte deltagere naturligvis selv beholde.  Udover selve indsamlingen vil deltagerne også kunne få gode råd og tips til, hvordan svampene kan anvendes i den daglige madlavning.

De lokale restauranter i området bakker op om initiativet og har svampetema på menukortene i denne uge, og vi kan allerede nu afsløre, at restauranterne vil lægge sig i selen for at levere smagsoplevelser ud over det normale – med afsæt i svampenes smagsunivers.

Læs mere her om svampeture, spiseoplevelser hos Ho Kro, Hr. Skov eller Chhat på www.svampeuge.dk

False - HouseCartPage - Frontpage